19 / 05 / 2024

oktay akyüz değerlendirmeleri

oktay akyüz değerlendirmeleri

Bayrak - Alkan - Atamer konsorsiyumunun Halkalı’da hayata geçirdiği HayatPark İstanbul projesi koordinatörü Oktay Akyüz, projenin Avrupa yakasının değeri en çok artan bölgesinde inşa edildiğine dikkat çekiyor.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Hayatınızı değiştirecek otomobil Seat Ateca bayilerde! Uygun kampanyaları kaçırmayın

SEAT Ateca'nın fiyatı rekabetçidir ve sunduğu özellikler ve sürüş deneyimi göz önüne alındığında oldukça iyi bir değer sunar. Ateca ayrıca, güvenlik açısından da iyi bir seçenektir. Peki Seat Ateca'nın 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Kamu bankalarından biri olarak tanıdığımız Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden müjdeyi verdi! Çeyrek Altın Hesabı ile fiziki altınlarınız Ziraat güvencesinde değerlenecek! Peki, Ziraat Bankası Çeyrek Altın Hesabı nedir? İşte detaylar...

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! 'Kesinlikle uzak durun' Eylül'de her şey değişecek!

Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş, tarih vererek hem dolar hem de gram altın yatırımı konusunda kritik açıklamalar yaptı. Memiş, değerlendirmeleri sırasında 'Kesinlikle uzak durun' diyerek vatandaşı uyardı.

Kripto parayı o devlet de tanıdı! İlk kez resmi ithalatta kripto para kullandılar, doların etkisini azaltabilecekler mi?

İran hükümeti ilk kez kripto para ile ithalat siparişi verdi. Bu hamle yıllardır süren ağır ABD ekonomik yaptırımlarından kaçışın bir yolu olabilir değerlendirmeleri yapılıyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya değişim fırsatıyla 15.100 TL'ye varan indirim! İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy en beğenilen amiral gemisi telefonları arasında yer alan Samsung GalaxyS22 Ultra'da değişim kampanyasını şimdi başlattı! 15.100 TL'ye varan indirimle eski cihazınızı değiştirebilirsiniz! Peki, Samsung Galaxy S22 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İstanbul'daki arazi sorunu nasıl çözülür?

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir'den İstanbul'daki yanlış planlama yüzünden konut ve sanayi arazi sıkıntısı çektiğini dile getirdi. İşte Demir'in arazi sıkıntısına ilişkin değerlendirmeleri...

oktay akyüz değerlendirmeleri Haberi

oktay akyüz değerlendirmeleri

Bayrak-Alkan-Atamer konsorsiyumunun Halkalı’da hayata geçirdiği HayatPark İstanbul projesi koordinatörü Oktay Akyüz “İnşaat kalitesi ve malzeme kullanımı olarak bölgenin en önemli projelerinden birini hayata geçiriyoruz” diye konuşuyor. Projenin teslim tarihi bu yılın sonu olarak belirlendi.


Proje hakkında bilgi verir misiniz? HayatPark İstanbul nasıl bir yaşam alanı olacak?


Öncelikle şunu söylemem lazım; projemizin olduğu arsa kendimize ait. Daha once Zeytinburnu ve Bakırköy’de yaptığımız projelerimizden çizgiler taşıyan bir yaşam alanı. HayatPark ismini vermemizin nedeni; İstanbul’un en büyük doğal parkı olan HayatPark’a komşu olması. Bölgedeki diğer projelere göre butik proje. 2 blok 114 daireden oluşuyor, kapalı otopark, yarı açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası gibi sosyal donatıları mevcut. Herkesin herkesi tanıdığı bir site olacak.


Konutların özelliklerinden bahseder misiniz? 

Konutların tümünde dış...