16 / 05 / 2024

Oktay Birinci kim

Oktay Birinci kim

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Oktay Birinci kimdir? İşte Oktay Birinci...

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Axis AVM birinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor!

Axis, birinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayan AVM'lerin aynı zamanda bölge için de bir sosyalleşme alanı olduğunu söyledi.

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Oktay Akyüz: Bayrak Alkan ve Atamer olarak Bakırköy ve Zeytinburnu'nda yeni projelerimiz olabilir!

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığında Halkalı'da hayata geçirilen Hayat Park Proje Sözcüsü Oktay Akyüz, Hayat Park projesi ve planladıkları diğer projeler hakkında sorularımızı yanıtladı...

Malatya konut kredisi kullandırımında birinci oldu!

Bölge illeri içinde diğer tüketici kredileri ve taşıt kredisi kullanım hacmi bakımından birinci sırada yer alan Erzurum, konut kredisi kullanım hacmi bakımından ikinci sırada yer aldı. Konut kredisi kullandırımında ilk sırada ise Malatya yer aldı...

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Oktay Akyüz: Hayat Park Avrupa Yakası'nın değeri en çok artan bölgesinde!

Bayrak - Alkan - Atamer konsorsiyumunun Halkalı’da hayata geçirdiği HayatPark İstanbul projesi koordinatörü Oktay Akyüz, projenin Avrupa yakasının değeri en çok artan bölgesinde inşa edildiğine dikkat çekiyor.

Oktay Kaynarca'nın Rumelihisarı'ndaki evi imara uygun!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'nda 4 yıl önce satın aldığı ev nedeniyle "imar kirliliğine neden olmak"tan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etti...

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Oktay Birinci kim Haberi

Oktay Birinci kim

Oktay Birinci kimdir?

Oktay Birinci, 1974 Trabzon/Akçaabat doğumludur. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olan Oktay Birinci, Aksaray Pertevniyal Lisesi mezunudur. 


Meslek hayatına Topkapı şehir parkında mühendis olarak başlayan Birinci, halen ortak olduğu mühendislik firmasında inşaat mühendisliği mesleğini icra etmektedir. 


İnşaat mühendisleri odasının birçok seminerine katılan ve sertifkası bulunan Birinci, Ak Parti Siyaset Akademisi mezunudur. 


Çeşitli belediye ve firmalarda çalışmaları olan Oktay Birinci, Sakarya Mühendisler Grubu Kurucu Üyeliği ve Arnavutköy Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. 


Evli ve bir çocuk babası olan Oktay Birinci, orta derecede İngilizce...