17 / 05 / 2024

Okullardaki tadilat ve temizlik işleri ne durumda

Okullardaki tadilat ve temizlik işleri ne durumda

Trabzon'da çeşitli suçlardan hapis cezası alan çok sayıda hükümlü, denetimli serbestlik uygulamasından yararlanarak, kalan cezalarını çekmek için cezaevinde yatmak yerine okullarda ücretsiz çalışarak eğitime katkı sağlıyor.

Sos Tadilat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sos Tadilat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Yiğit Çelik tarafından kuruldu.

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Silivri Bekirli Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Bekirli Mahallesi, 367 parsel ile Kurfallı Mahallesi, 1920 parselin arasındaki kadastral boşluğun bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hangi masraflar kiradan düşülür?

Evlerde yapılan tadilat ve yenileme işlemlerinin masrafları ev sahipleri ve kiracılar arasında tartışmalara neden oluyor. Peki hangi masraflar kira ücretinden düşürülebilir? İşte detaylar...

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Kartal tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Sivas Perakende Sebze Hali projesi başlıyor!

Sivas'ta 15 yıl boyunca çözülemeyen ve özel mülkiyetlere ait Perakende Sebze Halinin tadilat ve çevre düzenlemesi projesine başlanıyor.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

Yakacık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi, 12306 ada, 13 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı... 

Pendik Yayalar Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Yayalar Mahallesi, 9902 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Okullardaki tadilat ve temizlik işleri ne durumda Haberi

Okullardaki tadilat ve temizlik işleri ne durumda

Trabzon'da çeşitli suçlardan hapis cezası alan çok sayıda hükümlü, denetimli serbestlik uygulamasından yararlanarak, kalan cezalarını çekmek için cezaevinde yatmak yerine okullarda ücretsiz çalışarak eğitime katkı sağlıyor.


Trabzon Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet İpsuz, karıştıkları çeşitli suçlar nedeniyle kısa süreli hapis cezası alanların, 5275 sayılı "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun"un "Kamuya yararlı bir işte çalışma" başlığını taşıyan 105/A maddesine göre Denetimli Serbestlik Uygulaması'ndan yararlanarak kamu yararına ücretsiz çalışarak cezalarını çekebildiğini söyledi.


Türkiye genelinde de birçok hükümlünün uygulamadan yararlanmak amacıyla cumhuriyet başsavcılıklarına bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüklerine başvurduğunu anlatan İpsuz, kendilerine müracaat eden bu tür hükümlüleri, çeşitli kamu kurumlarda çalıştırdıklarını anlattı.


İpsuz, söz konusu kurumlarda, kalan hapis cezalarının miktarına ve yeteneklerine göre belirlenen gün ve saatlerde çalışarak cezalarını tamamlayan hükümlülerin  cezalarını hem cezaevi ortamı...