03 / 05 / 2024

Okullardan Yarınlara kampanyası

Okullardan Yarınlara kampanyası

İhtiyaç duyulan 13 bin yeni okul binasının yapımına ve depreme karşı güçlendirme çalışmalarına katkı vermek isteyen hayırseverler, "Okullardan Yarınlara" kampanyası kapsamında ayni ve nakdi yardım yapabilecek...

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!

Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili en detaylı bilgileri paylaştı. İşte o paylaşım...

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki açıkladı! "Yarısı Bizden Kampanyası"nda merak edilenler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları doğrultusunda  "Yarısı Bizden Kampanyası"na ilişkin olarak merak edilen 8 sorunun yanıtını paylaştı.

Yarısı bizden kampanyası için uzmanlar uyarıyor! Müteahhit seçimine dikkat edin!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önündeki finansman sorununu çözmek için hazırlanan yarısı bizden kampanyasında uzmanlar müteahhit seçimi konusunda vatandaşları uyarıyor.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

Milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiriyor! Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili 5 soru 5 cevap!

İstanbulluların yüzünü güldüren yarısı bizden kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. İşte milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar...

Uzmanlardan yarısı bizden kampanyası açıklaması: Kentsel dönüşüme ilgi artacak, inşaat sektörü hareketlenecek!

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Hibe ve kredi desteğinin detayları resmen açıklanırken uzmanlardan yarısı bizden kampanyası ile ilgili önemli değerlendirmeler geldi.

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

Bakanlık açıkladı! Yarısı bizden kampanyası başvuru nasıl yapılır? 

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda rezerv alanda, riskli alanda yer alarak bulunan ve riskli yapı kararı olan yapılara 100 bin lirası kira desteği olmak üzere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun olacak şekilde kredi imkanı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları..

Kocaelili müteahhitler 'Yarısı Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak istiyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş yaptığı açıklamada devlet destekli konut projesi olan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Kocaeli'yi de kapsaması gerektiğini vurguladı

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Okullardan Yarınlara kampanyası Haberi

Okullardan Yarınlara kampanyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesindeki "Okullardan Yarınlara" eğitime destek programı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonunda dün başlatıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Programla eğitime yapılan veya yapılacak nakdi ya da ayni desteklerin ihtiyaç analizlerine uygun şekilde tasarlanması ve yönlendirilmesi amaçlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programda hayırseverleri kampanyaya "İmkanı olan her vatandaşımız sadaka-i cariye olarak dilediği yerde, ister derslik, ister okul şeklinde katkıyla bu kampanyaya iştirak edebilir." diyerek davet etti.

Kampanyaya okul yaptırarak destek olmak isteyen hayırseverler, il milli eğitim müdürlüklerine başvuruda bulunabilecek. İl milli eğitim müdürlükleri, il genelinde, ihtiyaç duyulan okulların yerleri konusunda hayırseverlere bilgi verecek.

Hayırseverler, eğitimde fiziki alt yapıyı güçlendirmek için kampanyaya herhangi bir limit olmadan nakdi yardımlarını Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Saymanlığı'na ait Merkez Bankası'nın TR 0200 0010 0100 0003...