21 / 07 / 2024

Oldu İnşaat

Oldu İnşaat

Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Oldu, Murat Oldu ve Nafiye Oldu tarafından 500 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Pendik'te kuruldu.

İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL!

TÜİK'in İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022'de aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 lira şeklinde oldu. İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL olarak açıklandı. İşte o rakamlar...

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

1 ton inşaat demiri 21 bin 600 TL oldu! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! Müteahhitler isyanda

İnşaat demir fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Dün 21 bin 500 TL olan İstanbul İnce inşaat demir fiyatına bugün 100 TL zam geldi. 

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 13 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 13 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Borsa haftayı kazançlı kapattı! 20 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa, haftanın son işlem gününde yatırımcılarına yüzde 1,25 oranında kazanç sağladı. Gün içerisinde en çok kazandıran sektör endeksi bankacılık sektörü oldu. İnşaat endeksi ise kaybettirdi.

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu! Kalay fiyatı 300 TL’ye çıktı! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sökülecek hurda ve kalay alım fiyatları belli oldu. İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken gözler kalay ve sökülecek hurda fiyatlarına çevrildi. İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu! Kalay fiyatı 300 TL’ye dayandı! İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kalay ve sökülecek hurda alım fiyatları belli oldu. İnşaat malzemelerinin yükselişi devam ederken kalay fiyatının 300 TL’ye dayandığı görüldü. İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat demiri fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Çin'de koronavirüs tedbirlerini gevşetmesi ile talebin artması bekleniyor. Bu gelişmeler demir cevheri fiyatlarını artırmaya başladı. Dün gelen zamdan sonra demir fiyatları yükselirken bugünkü güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İnşaat demir fiyatı bugün ne kadar oldu?

İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin ekim ayı sonuçları resmen belli oldu. İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyetlerinde yeni rekor! Konutta maliyet kat kat artıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, Eylül 2022'ye ilişkin inşaat maliyet endeksi verileri açıklandı. Peki inşaat maliyetleri Eylül 2022'de ne oldu? İnşaat maliyetleri ne kadar arttı? İşte merakla beklenen o veriler...

Oldu İnşaat Haberi

Oldu İnşaat

Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Oldu, Murat Oldu ve Nafiye Oldu tarafından 500 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Pendik'te kuruldu. 


Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket, her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...