05 / 05 / 2024

Olpak ve kurucu üyeler derneği

Olpak ve kurucu üyeler derneği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızın da desteğiyle yurt içinde ve dışında ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kiracının tahliyesi için dava ve ihtar süreleri!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, ev sahibi yani kiraya veren ve kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi kapsamında iki tarafın da hak ve yükümlülükleri olduğunu açıkladı.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

İklim krizi sigorta sektörünü de olumsuz yönde etkiledi!

Monopoli Sigorta CEO’su ve Kurucu Ortağı Erol Esentürk, “Son yıllarda artış eğiliminde olan doğal afet hasarlarının reasürörlerin getiri ve kâr marjlarının önemli ölçüde azalmasına neden oldu” dedi.

Meşhur kripto para Metaco 250 Milyon dolara satıldı

Metaco, CEO ve kurucu Adrien Treccani tarafından yönetilen bağımsız bir iş birimi olarak faaliyet göstermeye devam edecek.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı!

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı! İşte Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Tekin Saraçoğlu'nun o açıklamaları...

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Ege Bölgesi'nde yüzde 154 arttı! Ev alacaklar dikkat! Deprem ve pandemi...

Ege Bölgesi'nde konut fiyatlarının yüzde 154'lere varan oranlarda yükseldiğinin altını çizen Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkul fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Memur ve işçiler faizsiz ev alma sistemini sevdi!

Yapı Tasarruf Sandıkları (YTS) Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Kolo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, faizsiz ev ve araç alma sisteminin orta kesim tarafından rağbet gördüğünü söyledi.

Olpak ve kurucu üyeler derneği Haberi

Olpak ve kurucu üyeler derneği

Olpak ve kurucu üyeler, derneğin Kilis Şubesi açılışı için geldikleri kentte mehteran takımı eşliğinde karşılanarak İnönü Bulvarı'na kadar yürüdü.


Olpak, burada yaptığı konuşmada, dünyanın dört bir tarafındaki faaliyet zincirlerine bugün bir halka daha eklemenin sevincini yaşadıkları belirterek, bir süredir devam eden dernek faaliyetlerinin kurdele kesimiyle taçlandırdıklarını ifade etti.


Vali Süleyman Tapsız ise bir ülkenin güçlü olması ve kalkınması için en büyük sermayenin müteşebbisler ve iş adamları olduğuna işaret etti.


Üreten, yatırım yapan ve taş üstüne taş koyan herkese saygı duyduklarını aktaran Tapsız, şöyle konuştu:


"İstiyoruz ki bundan sonra ülkemiz adına bir yerde bir yatırım varsa günlük tartışmaları bir tarafa bırakarak birlik beraberlik içerisinde olalım. Amacımız, halkımızın ve ülkemizin refahı, mutluluğun kalkınması olsun ve bunun için gayreti içerisinde çalışalım. Bizler üretim, rekabet ve kalkınmayla...