16 / 05 / 2024

Oluşum Gayrimenkul adres 

Oluşum Gayrimenkul adres 

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Müteahhit dolandırıcılıklarında nelere dikkat edilmeli?

Müteahhit dolandırıcılıkları sık sık gündeme gelen konular arasında yer alıyor. Peki müteahhit dolandırıcılığı nasıl oluşuyor? Gayrimenkul alıcıları nelerle karşılaşıyor? İşte ayrıntılar...

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

18 maddede sitelerde yolsuzluk ve rant döngüsü oluşum ortamı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yolsuzluk ve rant döngüsü oluşum ortamı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı kuruldu!

Kentsel dönüşümün gelişmesi ve Şehircilik Üniversitesi'ni açmak amacıyla Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı kuruldu. Sektörün önde gelen temsilcileriyle beraber kurulan KENTSEV, sektör açısından yeni bir oluşum oldu.

Nağıolu Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nağıolu Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Naghi Naghiyev tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörünün üçte biri kadınlardan oluşuyor!

Türkiye’deki gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçları açıklandı. Verilere göre; gayrimenkul sektöründe çalışanların yüzde 29'unu kadınlar oluşturuyor.

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Servet Çılgın tarafından kuruldu.

Sakarya depremi Marmara habercisi mi?

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde kaydedilen depremin olası Marmara Depremi için yer, büyüklük ve oluşum karakteri açısından öncü olmadığını söyledi...

Gayrimenkul danışmanlık firmaları için geçici lisans sistemi oluşturulmalı!

Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu gayrimenkul danışmanlık firmaları için çalışma izninden önce 'Geçici Lisans'' Sistemi oluşturulması gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık bina!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bina satışa çıktı. 16 bölümden oluşan gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 660 bin TL olarak belirlendi.

Oluşum Gayrimenkul adres  Haberi

Oluşum Gayrimenkul adres 

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi konusu:
Emlak Alanında: Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri,resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve  turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki  muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme raporları hazırlamak...

Adres: 15 Temmuz Mah.Bahar...