24 / 07 / 2024

Ömay Yapı

Ömay Yapı

Ömay Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Yücel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Küçükbakkalköy, Aksoy Plaza, Çiçek Sokak'ta kuruldu.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Mayıs 2024 kira artış oranı belli oldu! Bu ay kiraya ne kadar zam yapılacak?

Mülk sahipleri ve kiracıların merakla beklediği Mayıs 2024 kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne zaman yapılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Mayıs 2023'te 223 bin 541 aracın trafiğe kaydı yapıldı! Trafikteki toplam araç sayısı 220 bin 187 arttı! 

Trafiğe Mayıs ayında 223 bin 541 aracın kaydı yapılırken 3 bin 354 aracın da kaydı silindi. Bu şekilde trafikteki toplam araç sayısı Mayıs ayında 220 bin 187 yükseldi. 

Benzine tam bu kadar zam yapıldı! Akaryakıtta tabelalar resmen değişti! BP, Opet, PO 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Benzinin litresine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde 66 kuruşluk zam yapıldı. Peki hangi ilde fiyatlar kaç lira oldu? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 1.900 TL yardım yapılacak! Bu paraları kaçırmayın!

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tam 1.900 TL yardım yapılacak... Bu paraları kaçırmayın...

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Motorine tam bu kadar indirim yapıldı! Sürücüler şimdi yeni rakamlara göz atın! Akaryakıtta Mayıs fırsatı! 

Motorinin litresine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapıldı. Peki hangi ilde benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? Ev sahipleri ve kiracılar hesaplanan bu rakamlara göz atın! 

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı TÜFE ile Mayıs kira artış oranının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak?

Aile Destek Nisan 2023 destek müjdesinden sonra mayıs ayı müjdesi geldi! 4 bin TL para ödemesi yapılacak!

Aile Bakanlığı, vatandaşlara sağlanan destek ödemelerinin ardından, bu kez kadınların da faydalanabileceği yeni bir destek programını hayata geçiriyor. Mayıs ayında gerçekleştirilecek ödemeler kapsamında, kadınlar için 4 bin TL ödeme yapılacak. Detaylar haberimizde...

Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Memur maaş zammında 2023 şoku! Rakamlar için gözler 1 Mayıs'ta!

Memur maaş zammında müjdeli haber dört gözle bekleniyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisi için kritik tarih 1 Mayıs olarak belirtiliyor. Peki memur maaşlarına ara zam yapılacak mı?

Ömay Yapı Haberi

Ömay Yapı

Ömay Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Yücel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Ömay Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...