06 / 05 / 2024

Ömer Lütfü Çakıroğlu

Ömer Lütfü Çakıroğlu

Remark Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kerem Reşat Çakıroğlu, Ömer Lütfü Çakıroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de Bostancı, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Ömer Lütfü Çakıroğlu Haberi

Ömer Lütfü Çakıroğlu

Remark Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kerem Reşat Çakıroğlu, Ömer Lütfü Çakıroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Remark Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane, prefabrik, çelik  ve buna benzer binaların inşaatlarını yapmak,  her türlü alt ve üst yapı işleri tesisat, tadilat, tamirat, iç ve dış dekorasyon, restorasyon işleri yapmak, veya üçüncü kişilere yaptırmak, kendi nam ve hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her nevi inşaatı yapmak veya yaptırmak. 2.  Konusu ile ilgili şirket lehine arsa ve arazi satın almak, gerektiğinde satmak, alınan arsa ve arazileri üzerine inşaatlar yapmak ve satmak, parsellere ayırmak,...