24 / 05 / 2024

Ömer Ünal kaçak bina turizm belgesi

Ömer Ünal kaçak bina turizm belgesi

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Mahkemeden 'kaçak yapılarla ilgili' emsal karar!

Milyon dolarlık villaların yer aldığı sitede bulunan ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyette bulundu, kaçak yapıların yıkılması amacıyla karar verildi.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar TBMM'de!

2015-2018 yıllarında belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ömer Ünal'a ait binanın 2 katı kaçak çıktı!

Zonguldak İdare Mahkemesi, Filyos'ta Ak Parti'li Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da ortak olduğu şirkete ait olan ve plaj üzerine inşa edilen apartman hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Kaçak kazılar ve alınan tedbirler meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi alanlardaki kaçak kazılara ve önlenmesi için alınan tedbirlere ilişkin 3 soru hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Ömer Çelik: Antalya'da hiçbir kaçak yapıya göz yummayacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Antalya'da kaçak siteler, kaçak oteller gördük. Hatta bu kaçak otelin açılış davetiyesi bize gönderilmiş. Antalya'da Kaçak ne varsa yıkacağız. Hiçbir kaçağa göz yummayacağız" dedi.

Ahmet Şahin: Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşma azaldı!

Yapı Endüstri Merkezi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümle gecekondu ve kaçak yapılaşmaya yönelme imajının kırıldığını belirterek, "Artık gecekondu yıkımları olaylarla değil törenlerle gerçekleştirilmektedir" dedi

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Ömer Ünal kaçak bina turizm belgesi Haberi

Ömer Ünal kaçak bina turizm belgesi

Zonguldak’taki doğa harikası Filyos’ta, Belediye Başkan Ömer Ünal’ın yaptıkları “Bu kadar da olmaz” dedirtiyor. İddialara göre Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Cumhuriyet gazetesinden Ali Ayaroğlu'nun haberine göre, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, ortağı olduğu Nazar adlı şirkete apart otel ve restoranı kiraya verdi. Söz konusu bina, 2013'de yapılmadan önce eski sahipleri tarafından bina yapılmak istendiğinde belediye başkanının kendilerine “Bu arazide imar izni yok, siz buraya çivi bile çaktırmam” dediği bildirildi. Daha sonra Ünal’ın söz konusu arazinin Nazar adlı şirket tarafından satın alınması üzerine araziyi imara açtığı bildirildi.

Filyos’ta sürekli şaibeli iş ve işlemlerle gündeme geldiği bildirilen, hakkında çok sayıda yolsuzluk iddiası...