09 / 05 / 2024

ömer üründülün babası

ömer üründülün babası

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan Fed faiz kararı sonrasında yeni rekor göründü. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı .Bu rakamları görenler bayram etti! 2 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın! 3 Aralık 2022 altın fiyatları

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Doların değer kaybetmesi ile yükselen altın fiyatları resmen fırladı. Gram altında tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü. Altın yatırımcıları acil bakın! İşte 3 Aralık 2022 canlı altın fiyatları.

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Hububat sektöründen yılın ilk yarısında 5,44 milyar dolarlık ihracat: İşte en çok mal sattığımız ülkeler

Türkiye'de hububat sektörü yılın ilk yarısında ihracat odaklı büyüdü. Türkiye'den başta Irak, ABD ve İsrail'e gönderilen ürünlerle toplamda 5,5 milyar dolara yakın satış gerçekleştirildi.

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

'Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi' dolandırıcılığın önüne geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen "Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi" sayesinde dolandırıcılığın önüne geçilecek.

ömer üründülün babası Haberi

ömer üründülün babası

Atatürk Barajı'nın yapımı için kurulan ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül aynı zamanda bilinen spor yazarı Ömer Üründül’ün de babası. 


Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Hürriyet 


Sedat Üründül kimdir?

Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı;
ATATÜRK Barajı'nın yapımı için kurulan ATA Inşaat'ın Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül aynı zamanda ünlü spor yazan Ömer Üründül'ün de babası. Sedat Üründül'ün cenazesi, yarın Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 1920 yılında İstanbul'da doğan Üründül, yüksek öğrenimini İTÜ İnşaat Fakültesi'nde yaptı. Beraber çalıştığı iki mühendis arkadaşı ile Palet İnşaat'ı kurdu. İTÜ senatosu tarafından 19% yılında kendisine fahri doktora verildi. 
Sözcü

Haber Taraf'ta...