18 / 05 / 2024

ömerli villa talep

ömerli villa talep

Ünlü isimler evde kalmaktan ve dört duvar arasında olmaktan sıkıldı. Müstakil villalar arayışlarına başladılar. Bu da emlak fiyatlarının artmasına sebep oldu...

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

Türkiye’de emlak fiyatları gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Öyle ki İstanbul’da villa fiyatları Avrupa’daki şato fiyatlarından daha fazla rakamlara ulaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, “Pandemi ile birlikte bir arz-talep dengesizliği oluştu" diyerek konuyu değ

Villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kovid-19 salgını ve uygulanan kısıtlamalar iki yıldır tüm vatandaşların ortak gündemi haline geldi. Kısıtlamalarla geçen kış aylarının gerginliğini herkes tatille atmak istiyor. Kalabalıktan uzak olmak amacıyla villa kiralamalarına talep arttı.

Kiralık villalarda talep patlaması!

Pandemi ve bayram tatili nedeniyle tatilcilerin villa tercihi son bulmuyor. Özellikle Antalya'da kiralık villalarda talep patlaması yaşanıyor. 

Villa kiralamalarında vurgunlar arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole olmak isteyen vatandaşların ilk tercihi villa kiralamak oldu. Artan talep fırsatçıları harekete geçirdi. Bu dönem de sahte villa kiralamaları artış kaydetti. 

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Ömerli Kasaba Evleri'nde 16 villayı Ant Yapı yapacak!

İş GYO'nun İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde geliştireceği Ömerli Kasaba Evleri projesindeki 16 adet villa Ant Yapı tarafından yaptırılacak.

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

ömerli villa talep Haberi

ömerli villa talep

Koronavirüs salgını sebebi ile herkes yaklaşık iki aydır evde kalıyor. Karantina günlerini şehrin göbeğindeki lüks dairelerinde ama dört duvar arasında geçirmekten sıkılanlar, doğa ile iç içe olan müstakil villa arayışlarını artırdı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nişantaşı’nda oturan Sıla, Bebek’e taşınan Cansu Dere, lüks bir rezidansta yaşayan Aleyna Tilki’nin amacı; Beykoz, Zekeriyaköy, Kilyos, Göktürk gibi yerlere taşınmak.

Koronavirüs salgını, vatandaşların bahçeli evlere olan özlemini ve ilgisini artırdı. Uygulanan sokağa çıkma yasağıyla beraber vatandaşların aradığı ev tipinde de değişiklikler yaşandı.

Zaten Haluk Bilginer, Ömerli’deki Kasaba Villaları’na çoktan taşındı. Fakat, söz konusu yerlerde satılık gayrimenkul fiyatlarında yüzde 25 artış yaşanırken, kiralarda da yüzde 18 artış meydana geldi. 

COVID-19 müstakil villalara talebi artırdı!

Koronavirüsle İstanbul'da hangi ilçelerde konut talebi arttı?