21 / 05 / 2024

ömür bayar kimdir

ömür bayar kimdir

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte  Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Hıdır Çak kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak kimdir? Hıdır Çak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hıdır Çak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hıdır Çak..

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Amasra A-2 Taşkömürü Sahası'nın 35 yıl işletme ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Amasra Taşkömürü sahası'nın rödövans karşılığı 35 süreyle işletilmesi işi 4 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

ömür bayar kimdir Haberi

ömür bayar kimdir

İmar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili olarak Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, açıklamalar yaptı. Bayar, konunun Valilik kanalıyla Belediyeye intikal ettiğini söyledi. Bayar'ın açıklaması şu şekilde:

 “Yalova Valiliği’nin Belediyemize göndermiş olduğu yazılarda İlimiz, Merkez İlçesi sahil kesiminde, Gazipaşa Caddesi, Cengiz Koçal Caddesi civarında, şehir içi minibüs terminali, Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu, Safran Deresi ile Marmara Denizinin birleştiği kısımda dere kenarı civarında, İmar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı yapılaşma ve işgallerin yoğunlaştığı belirtilmekte olup, belediyemizden mevzuata aykırı olan bahse konu işgallerin ivedilikle sonlandırılması, yapılan iş ve işlemlerden Yalova Valiliği’ne bilgi verilmesi istenmektedir.

Bu süreçte Belediyemiz, gerek minibüs terminali içinde bulunan, gerek ilimiz sahil kesiminde kamusal alanlarda bulunan, gerekse de Safran...