30 / 04 / 2024

Ondörtüç projesi

Ondörtüç projesi

Ondörtüç Pendik 2018 fiyat tablosu peşin ödemelerde 248 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

İnsay Ondörtüç fiyat ve ödeme bilgisi!

İnsay Ondörtüç fiyat ve ödeme bilgisi kapsamında projede fiyatlar minimum 285 bin TL'den başlarken, ödemelerde Sonbahar'a özel kampanya uygulanıyor...

Ondörtüç Pendik'te yüzde 5 peşinat fırsatı!

Ondörtüç projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İnsay Yapı imzası taşıyan Ondörtüç projesinde Sonbahar'a özel ödeme kampanyası uygulanıyor...

Ondörtüç Pendik güncel daire fiyatları!

Ondörtüç Pendik güncel daire fiyatları minimum 244 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

TOKİ'nin Erzurum projesi için dört gözle beklenen tarih açıklandı! 738 ucuz konutta son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 738 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Ondörtüç projesi Haberi

Ondörtüç projesi

Büyüklükleri 68 metrekare ila 146 metrekare arasında değişen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlara yer veriliyor. Proje toplam 242 konut ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödendiğinde 84 ay yüzde 0 faizli konut kredisi ile ödemeler yapılabiliyor.    

Ondörtüç Pendik projesinde, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuluyor.    

İnsay Ondörtüç Evleri konum olarak, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika mesafede yer alan 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havaalanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor. 

Ondörtüç Pendik 2018 fiyat tablosu!