29 / 04 / 2024

OnePlus

OnePlus

OnePlus 2021 yılının mart ayında akıllı saat dünyasına ilk adımı atmıştı. Şirket, yeni akıllı saati Nord Watch'u tanıttı. Lansmanın ardından OnePlus Nord Watch fiyatı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

OnePlus Ace 2 Pro: Uygun fiyatlı amiral gemisi 3 dakikada tükendi!

OnePlus Ace 2 Pro'nun özellikleri kullanıcıları büyüleyerek, ürün satışa sunulduğu an itibarıyla sadece 3 dakika içerisinde tüm stoklar tükenerek yok oldu. İşte tüm detaylar...

OnePlus 12'nin özellikleri ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve daha fazlası!

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden OnePlus, merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 12 için sızdırılan özellikleriyle gündemi sallıyor. İddialara göre OnePlus 12, rakiplerine meydan okuyacak güçlü özelliklerle donatılmış olacak.

Amiral gemisi performansı ve göz alıcı özellikleriyle OnePlus Ace 2 Pro!

Çin'de yakında tanıtılacak olan OnePlus Ace 2 Pro'nun özellikleri sonunda gün yüzüne çıktı! Bu heyecan verici cihazla ilgili tüm detayları sizlerle paylaşalım...

Amiral gemisi OnePlus 12R ile performans ve görsel deneyimde sınırları zorluyor!

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, iddialı cihazlarına bir yenisini ekliyor. OnePlus 12R modeli, güçlü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve etkileyici 120Hz AMOLED ekranıyla yüksek performansı ile gelecek.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

OnePlus Nord 3 bekleyenlere müjde! Fiyatı ve özellikleri belli oldu

Oneplus Nord 3 modelinin Avrupa'da ne kadar satılacağı ile ilgili kısa bir zaman önce belli oldu. İşte merakla beklenen Oneplus Nord 3 fiyatı ve beklenen fonksiyonları!

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri

Cep telefonu sektörünün öncü ismi OnePlus, yeni tanıttığı Nord N30 modeliyle gündeme yeniden geldi. Cihazın fiyatını ve özelliklerini merak edenler haberimizden öğrenebilir.

Yurtdışı telefon kullananlara müjde! OnePlus 10R'nin fiyatı düşüyor! 

MediaTek Dimensity 8100-Max SoC tarafından desteklenen OnePlus 10R 5G, geçen yıl Nisan ayında Hindistan'da piyasaya sürüldü . 40.000 kategori. Artık cep telefonu Amazon üzerinden ülkede indirimli fiyattan satın alınabiliyor.

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3'ü söylentiler arasında görmeyeli uzun zaman oldu. Telefon geçen sene bekleniyordu ama gelmedi. Bunun yerine OnePlus , OnePlus Nord 2 için başka bir varyantı piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yıl, görünüşe göre nihayet OnePlus Nord 3'ü tüm görkemiyle görüyoruz.

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tüm dünyanın merakla beklediği OnePlus Pad modelinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Amiral gemisi ürün özellikleri ile adeta meraklılarını büyülerken asıl merak edilen ise fiyatı oldu. İşte tabletinizin ekranını yansıtma özelliği de getirilen cihazın fiyatı.

OnePlus Nord CE 3 Lite’ın özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu!

Max Jambor, sızıntılarla gündemden düşmeyen OnePlus Nord CE 3 Lite modelinin tanıtım tarihini ve kilit teknik özelliklerini sızdırdı.

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus Nord CE, Android 13 tabanlı OxygenOS 13 arayüzü aldı. Detaylar için buraya tıklayın!

OnePlus Ace 2V satışta! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

OnePlus, birinci sınıf akıllı telefonu Ace 2V'yi duyurdu. Etkileyici özellikleri ile bu telefon, makul bir fiyatla dikkatleri üzerine çekebilecek gibi görünüyor. Telefonun Türkiye'ye ulaşıp ulaşmayacağını bilinmiyor.

OnePlus Haberi

OnePlus

Akıllı telefon üreticisi OnePlus 2021 yılının Mart ayında akıllı saat üretimine de başlamıştı. Bu konuda şimdiye dek önemli adımlar atan şirket, yeni akıllı saatini geçtiğimiz gün tanıttı. Tanıtılan Nord Watch orta seviyeli bir akıllı saat olarak piyasa sürülecek. 

OnePlus Nord Watch'ın özellikleri

OnePlus Nord Watch'ta 368×448 piksel çözünürlüğünde ve 60Hz yenileme hızında 1.78” AMOLED dikdörtgen ekran bulunuyor. 230mAh’lık bir pil kapasitesine sahip olan model, tam dolum ile düşük güç modunda 30 güne kadar çalışabiliyor.

 Yerleşik bir GPS’e sahip değil!

OnePlus Nord Watch bünyesinde birçok akıllı saatte de bulunan kalp atış hızı takibi, SpO2 sensörü ve uyku takibi gibi temel sağlık takibi özelliklerini barındırıyor.  Fakat Nord Watch'un olumsuz yanı ise yerleşik bir GPS’e sahip olmaması.



Dış görünüşü beğeni topladı!

OnePlus Nord...