05 / 07 / 2024

online alışlveriş

online alışlveriş

E-ticarette kredi kartıyla yapılan harcamalar altı ayda 33 milyar lirayı buldu. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre, e-ticarette, 2013'ün ilk 6 ayında kredi kartıyla 23 milyar 678 milyon liralık harcama yapılmıştı.

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Kumtel, son dönemlerin en moda küçük ev aletlerinden airfyer (yağsız fritöz) konusunda sevindirecek bir adım attı. Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer’ı üreterek görücüye çıkaran Kumtel, ürünü farklı online alışveriş siteleri üzerinden oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi cazip fiyatla görücüye çıktı!

Kahve tiryakileri için özel olarak üretilen Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi, birçok özelliğiyle resmen fark yaratıyor. Philips güvencesiyle görücüye çıkan bu ürün, bazı online alışveriş sitelerinde uygun fiyatla satılıyor.

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

A101 yeni bomba ürününü açıkladı: A101'e 256 GB iPhone 14 Pro geliyor! Online alışverişe özel aldın aldın kampanyası!

Her hafta tüketicisini getirdiği ürünlerle heyecanlandıran A101 yeni kataloğunu yayımladı. 7 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunda yer alan ürünlerden en dikkat çekicisi ise 256 GB iPhone 14 Pro oldu.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Carrefoursa online alışverişe özel beyaz eşyalarda kampanya başlattı!

Carrefoursa beyaz eşya çeşitlerini internete özel indirimlerle satışa çıkardı. İşte fiyatları...

online alışlveriş Haberi

online alışlveriş

İlk yarıda kredi kartıyla internetten yapılan harcamalar yüzde 39,7 arttı.


E-ticarette kredi kartıyla yapılan harcamalar altı ayda 33 milyar lirayı buldu. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre, e-ticarette, 2013'ün ilk 6 ayında kredi kartıyla 23 milyar 678 milyon liralık harcama yapılmıştı. Bu yılın ilk 6 ayında ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 39,7 artışla 33 milyar 89 milyon liralık kart harcaması gerçekleştirildi. 


OCAKTA REKOR KIRDI 


E-ticarette kredi kartının en fazla kullanıldığı ay ise 6 milyar 295 milyon liralık harcamanın yapıldığı ocak ayı oldu. Karta taksit düzenlemesinin yürürlüğe girdiği şubat ise bu dönemde en az alışveriş yapılan ay olarak dikkati çekti....