04 / 10 / 2024

online gayrimenkul takip etme

online gayrimenkul takip etme

İmpo İmar’ın geliştirdiği web tabanlı mülkiyet yönetim sistemi İmpomes, mülk sahibinin Türkiye’nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek gerekli hukuki süreçleri zamanında başlatmasını sağlıyor.

Gayrimenkul ve otomobil fiyatları dolar bazında yüzde 30 seviyesinde düştü! 

Gayrimenkul ve otomobil fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki fiyatlar düşüyor mu? İşte piyasalardaki son durum...

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiriyor! Resmen başladı!

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte gayrimenkul sahibi milyonlarca kişi emlak vergisinin ne zaman ödeneceğini merakla takip ediyor. Peki emlak vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak vergisi 2022 son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödemesini kimler yapacak? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde açık artırmalı ihale online olarak başladı!

GABORAS toplam 1,35 milyar TL değerindeki 100’ü aşkın gayrimenkulü ‘online ihale piyasasında’ satışa sundu.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

online gayrimenkul takip etme Haberi

online gayrimenkul takip etme

Değişen tapu kayıtları, imar planları, emlak beyanı unutulan gayrimenkuller, zaman zaman mülk sahibinin zararına neden olur. Ancak İmpo İmar’ın geliştirdiği web tabanlı mülkiyet yönetim sistemi İmpomes, mülk sahibinin Türkiye’nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek gerekli hukuki süreçleri zamanında başlatmasını sağlıyor.


İmpomes hakkında bilgi veren İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, özellikle pek çok gayrimenkulü bulunan kurumsal firmaların yararlandığı İmpomes sayesinde, mülk sahiplerinin değişen planlardan veya üzerinde bilgisi dışında gerçekleşen yapılaşmalardan gecikmeksizin haberdar olduğunu söyledi.


Oflaz, “Özellikle firmaların Türkiye’nin birçok yerinde gayrimenkulü bulunuyor. Bunların her birini her ay gidip incelemesi zaman ve iş gücü kaybı anlamına geliyor. Ancak düzenli olarak incelemedikleri zaman da örneğin mülkün bulunduğu yer sit alanı ilan edilmiş olabiliyor, yan parselde sınır ihlali olabiliyor, mülkün üzerinde...