02 / 05 / 2024

Önümüzdeki yıl konut fiyatları

Önümüzdeki yıl konut fiyatları

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman bu maliyetlerin önümüzdeki yıl konut fiyatlarına zam olarak yansıyacağını belirtti.

2024’te ABD konut piyasasında iyileşme görülüyor!

Morgan Stanley analistleri, konut kredisi oranlarının mevcut yüksek seviyelerinden düşeceğini ve gelirlerin artacağını tahmin ederek önümüzdeki yıl ABD konut piyasasının daha güçlü olacağını öngördü.

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

2023 yılında krizi fırsata çevirecek ülkeler hangileri?

Önümüzdeki yıl gelişmekte olan ve gelişmiş ülkeler için enflasyonla mücadelenin meyvelerini vereceğini belirten IMF Eski Ekonomisti Özüdoğru, bazı ülkelerin ise krizi fırsata çevireceğine işaret etti.

Gram altın önümüzdeki hafta işte tam bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Gram altın önümüzdeki hafta işte tam bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler çarpılıp kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Emeklilere yeni yıl zammı! Hangi emeklinin maaşı ne kadar olacak? Tek tek belli oldu

Milyonlarca emekli, önümüzdeki yılın ocak ayında maaşlarına yapılacak olan zammı büyük bir merak içerisinde merak ediyor. Peki 2023 Ocak ayında hangi emeklinin maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar…

D14 Başakşehir'de yükseliyor! 14 bağımsız villa 1 yıl sonra satışta!

Demiröz İnşaat tarafından hayata geçirilen D14 projesinin önümüzdeki yıl satışa çıkması bekleniyor. İşte detaylar...

Önümüzdeki yıl konut fiyatları Haberi

Önümüzdeki yıl konut fiyatları

2015 yılını inşaat sektörü açısından değerlendiren Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman “Siyasi çalkantıların bol olduğu bir yıl oldu” dedi. Ekonominin de bu durumdan etkilendiğini ifade eden Kahraman, ”Yılı seçimlerin ve terör olaylarının gölgesinde bir şekilde tamamladık. Konut satışları 7 Haziran’da başlayan siyasi belirsizliğin de büyük etkisiyle iyice yavaşlama noktasına gelmişti. Yapmış olduğumuz ‘’Referans ol sende kazan ve Katmerli indirim Kampanyası’’ gibi kampanyalar ile bu süreci çok güzel aştık” dedi.


1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar çıkmasının ekonomiye duyulan güveni artırdığını ve bunun da işlerine olumlu yansıdığını söyleyen Kahraman, “Piyasalarda oluşan güven ve istikrar ortamının artması ve ertelenen taleplerin geri dönmesi ile satış rakamlarımızda katlanarak artmaya devam etti. Yaşanan bütün siyasi olumsuzluklara rağmen yılsonunda sektörümüzün 2014 yılı satış ve...