11 / 05 / 2024

Onur Açık izmir

Onur Açık izmir

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

Bodrum Onur Tatil Köyü 49.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Torba Mahallesi, 116 ada, 1 parselde yer alan Onur Tatil Köyü'nü 49 milyon 397 bin 121 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Özdilek İzmir yılbaşında açık mı?

Özdilek İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek İzmir yılbaşında açık mı? Özdilek İzmir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek İzmir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir Park yılbaşında açık mı?

İzmir Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park yılbaşında açık mı? İzmir Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İzmir Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı? Optimum Outlet İzmir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Outlet İzmir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir Torbalı OSB'de 2 parsel açık artırmayla satışta!

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde tüm parseller tahsis edilmiş olup 2 parsel açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı.

İzmir Aliağa Açık Hava Tiyatrosu çevresi yenileniyor!

Kentin birçok noktasında düzenleme çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi, Açık Hava Tiyatrosu etrafında yenileme çalışmaları için kolları sıvadı.

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

İzmir Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na 94 milyon TL'lik ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na özel mülkü dahil edince 94 milyon liralık ceza yedi. Büyükşehir mühendislerinin hatasının faturası İzmirliye kesilmiş oldu.

Onur Açık izmir Haberi

Onur Açık izmir

Onur Açık kimdir?

Onur Açık, 1985 yılında Ankara`da doğdu. 2010 yılında Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği`nden mezun oldu.


1 yıl özel sektör deneyiminden sonra 2011 yılı Şubat ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi`nde çalışmaya başladı. Halen İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı`nda kentiçi ulaşım projelerinde kontrol mühendisi olarak görevini sürdürmektedir. 


2012 yılında başladığı Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi bölümündeki yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 


İngilizce bilmektedir.


İletişim bilgileri:

Adres:

TEPEKULE İŞM. ANADOLU CADDESİ NO:40 K:1 

BAYRAKLI - İZMİR


Telefon:

+90 232 4625655


Faks:

+90 232...