05 / 05 / 2024

Onur Başkan özgeçmiş

Onur Başkan özgeçmiş

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Euro yerinde durmuyor! ECB Başkanı Lagarde resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

ECB Başkanı Christine Lagarde para politikası hakkında önemli açıklamalar yaptı. Açıklamaların ardından gözler euro/TL kuruna çevrildi. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Karar kesin! Euro işte tam olarak böyle olacak!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde'den haziran ayında yapacağı faiz toplantısı ile ilgili açıklama geldi.  Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro işte tam olarak böyle olacak!

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.

Sosyal konut taksitleri ne kadar artacak? TOKİ Başkanı merakları giderdi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı 7 buçuk milyon vatandaşın başvurduğu ucuz sosyal konut projesiyle ilgili merak edilen noktaları canlı yayında duyurdu. Taksit ödemlerinde artış olacak mı? İllere göre fiyatlar değişecek mi? İşte ayrıntılar...

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

TÜED Başkanı’ndan emekli maaşı talebi! En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine yükseltilecek mi?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, memur emeklileriyle SSK ve Bağ-Kur emeklileri arasındaki emekli maaşı makasının her geçen yıl arttığını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini istedi.

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

Onur Başkan özgeçmiş Haberi

Onur Başkan özgeçmiş

Onur Başkan kimdir?

Onur Başkan, 1978 yılında İzmir’de doğdu. 1998 -2002 yıllarında;  Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde okudu.


2005-2009 yıllarında; MRI Overseas Property

Dünyanın 18 ülkesinde faliyet gösteren Avrupa’nın en büyük gayrimenkül firmasında emlak satış  temsilcisi ardından satış müdürlügü görevleri yaptı.


2008 -2009 , Yılları arasında Finlandiyanın Lapland bölgesinde,Levi  kayak merkezinde bulunan Dünya çapında iki projenin( Hotel Levin Torinaukio , Levin Klubi ) Snow White inşaat firması bünyesinde proje satış müdürlügünü yaptı.


2010 -2011: Club La Costa

Club La Costa firmasının, Artev Global ile birlikte tasarlayıp satışa sunduğu, Kuşadası ( Kuşadası Golf Resort) ve Didim ( Appolonium) projelerinde satış ve pazarlama ekibinde yer aldı.


İletişim bilgileri:


Bodrum Design Studio

Muğla, Bodrum

Turkey

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 0554 888 55...