02 / 05 / 2024

Onur Mertoğlu kim

Onur Mertoğlu kim

Tekzen'in web sitesi, sokakta kalan, kaybolan hayvanlara umut oldu. Şirketin Pet Çağrı Merkezi, sokak hayvanlarına yardım için platform görevi görüyor..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan İmir, Ali Mertoğlu ve Mahmet İkinci ortaklığında kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Onur Mertoğlu kim Haberi

Onur Mertoğlu kim

Uyutulan ya da bakımsızlık ve sevgisizliğe terk edilen sokak hayvanlarına Tekzen sahip çıktı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, milyonlarca ziyaretçisi olan www. tekzen.com.tr sayfasında Pet Çağrı Merkezi adıyla bir platform oluşturduklarını, burada sahipsiz, kaybolan ve yuva arayan sokak hayvanlarını hayvanseverlerle buluşturduklarını belirtti. Mertoğlu, "Bu sayede dostlarımızın yeni sahipleriyle buluşmasına, kaybolan hayvanların da ailelerine kavuşmasına aracılık ediyoruz. Ayrıca, hayvanseverler bu platformda kaybolan, yuva arayan 'can'lar için ilan açarak duyurunun daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabiliyor" dedi. Tekzen bu projeyle bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen 'Turkey Call Center Awards 2014'te -Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri- 'En Övgüye Değer Sosyal Sorumluk Projesi' ödülünün sahibi oldu. Uğur Mertoğlu, Tekzen ve grup şirketlerinin faaliyetlerinde çalışana, tüketiciye, doğaya, çevreye saygı gereği, sürdürülebilir doğal kaynak yönetimi, daha fazla...