03 / 05 / 2024

Onur Ülkesi

Onur Ülkesi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in aktif rol üstlendiği Cityscape Global’e, bu yıl Türkiye damgasını vuracak

Avi Alkaş ve Kadir Topbaş'tan Türkiye MIPIM'de Onur Ülkesi açıklaması!

Türkiye, Alkaş Perakende Hizmetleri’nin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul ticaret fuarı “MIPIM”de 2013 yılının “Onur Ülkesi” seçildi

Onur Park Life Esenyurt fiyatları!

Onur Park Life Esenyurt fiyatları 518 bin liradan başlıyor. 3 etaptan oluşan Onur Park Life Esenyurt projesinde birinci etap teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor...

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life Esenyurt teslim tarihi!

Onur Park Life Esenyurt projesi 718 daire ve 231 ticari birimden oluşuyor. Onur Çimento A.Ş.'nin kendi arazisinde inşa ettiği Onur Park Life İstanbul projesinde ön satışlar başladı...

Onur Park Life Evleri satış ofisi!

Onur Park Life Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Onur Park Life projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Onur Park Life İstanbul lansmanı 10 Nisan'da!

İstanbul'a yeni bir renk, heyecan ve keyif katacak olan Onur Park Life İstanbul projesinin lansman etkinliği 10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Onur Öngün'den doğudaki vatandaşlara evinizi satmayın çağrısı!

Terör nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Onur Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” çağrısında bulundu.

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri kitabı 14 Kasım'da YEM kitabevinde olacak!

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul fiyatlarını arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir.

Onur Öngün: Gayrimenkule yatırım artar

Hükümet kurma sürecinin sorunsuz olması halinde gayrimenkul yatırımlarının yüzde 30 -40 dolaylarında artabileceğini savunan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, şu noktalara dikkat çekti.

Onur Öngün: Konut harcamaları artabilir!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Cebimizdeki paranın 4'te 1'ini konut ve kira için harcıyoruz. Tüm masraflardan kısılsa bile yeme ve içme gibi kalemlerde mecburen harcama yapmaya devam ediyor" dedi.

Onur Ülkesi Haberi

Onur Ülkesi

Türkiye’nin “Onur Ülkesi” olarak yer alacağı Cityscape Global’de GYODER’in 3 Ekim’de düzenleyeceği 2 ayrı panelde Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri bölge yatırımcıları ve yabancı basın mensupları ile bir araya gelecek.


GYODER, Türkiye’yi temsil etmek amaçlı açacağı standda hem Türkiye’den hem de yurtdışından temsilcileri ağırlayacak. Cityscape Global 2012’de 7. salonda 7F70 numaralı GYODER standında bir araya geleceğiz.

18 ülkeden 85’in üzerinde katılımcı


Fuarda Türkiye’nin yanı sıra; Kanada, Şili, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Hindistan, Irak, Kuveyt, Libya, Polonya, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, İsviçre, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Büyük Britanya ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere toplam 18 katılımcı ülkeden 85’in üzerinde proje geliştirici stantlarıyla yer alacak. Cityscape Global’deki rekor sayıdaki pavilyonlar arasında bu yıl, başta Türkiye olmak üzere Rusya, Katar, Mısır, ABD, Hindistan...