05 / 05 / 2024

ora avm son durum

ora avm son durum

Abdulkadir AVCI Alışveriş Merkezi furyasında İstanbul'da iddialı bir yatırımla yükselen, ve borçlan yüzünden iflas edilerek bankaların elinde kalan ünlü ORA AVM Ziraat Bankası aracılığı ve Körfez Fonu üzerinden Çinli'lerin eline geçiyor.

Ora AVM Çinliler'e mi satılıyor?

Alışveriş Merkezi furyasında İstanbul'da iddialı bir yatırımla yükselen, ve borçları yüzünden iflas edilerek bankaların elinde kalan ünlü ORA AVM Ziraat Bankası aracılğı ve Körfez Fonu üzerinden Çinli'lerin eline geçiyor.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme'nin iflas kararı kaldırıldı!

Ziraat Bankası'ndan 2010 yılında alınan 285 milyon euroluk kredi ile uzun süre gündemde olan İstanbul Bayrampaşa’daki Ora AVM’yi inşa eden şirket için verilen iflas kararı bozuldu.

Ora AVM için flaş iddia!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada 2010'da Ora AVM’ye aktarılan 270 milyon Euro’luk batık kredi için “Siyaset falan, birtakım şeyleri sokmuşlar” diyerek, kredinin verilmesinde dönemin siyasetçilerinin etkili olduğunu iddia etti.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın verdiği kredi mecliste!

CHP'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, iflas kararı verilen Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu kredi desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu..

ORA AVM için iflas kararı çıktı!

Bayrampaşa'da yer alan Ora AVM iflas etti. 250 mağaza ve otelin bulunduğu AVM’nin toplam borcu 1 milyar 590 milyon lira.

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

ora avm son durum Haberi

ora avm son durum

ORA AVM'niıı önümüzdeki yıldan itibaren Çinli tekstilcilerin Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihracat üssü olacağı ortaya çıktı. Ziraat Bankası'nm 260 milyon avroluk alacağı uğruna 18.7 milyar dolarlık tekstil ihracatını Çinli rakiplerine kaptırma riski, sektörü harekete geçirdi. OTLAD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Karataş, Bayrampaşa'da bulunan ORA AVM'ye talip olan bir Körfez fonunun, burayı Çinlilere kiralamayı planladığı ile ilgili basında çıkan haberlere dikkat çekerek, bunun başta tekstil ve hazır giyim sektörü olmak üzere, Türkiye ekonomisine büyük zarar vereceğini söyledi. Konuyla çeşitli meslek örgütleri ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra bir basın açıklaması yapan Başkan Karataş şunları söyledi: "Ora İstanbul Gayrimenkul tarafından 2011 yılında Bayrampaşa'da hayata geçirilen ve bir süre önce iflası istenen ORA AVM'ye bir Körfez fonunun talip olduğu; bu fonun da alışveriş...