02 / 05 / 2024

Oran Atakent Devlet Mahallesi

Oran Atakent Devlet Mahallesi

Maliye Bakanlığı'nın Oran Atakent Devlet Mahallesi'ndeki lojmanları için TOKİ tarafından açılan ihalede en yüksek teklifi 215 milyon 250 bin lira ile Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ verdi

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...

SSK ve BağKur emeklilerine e-Devlet şoku! Zam oranı düzeltilmezse şimdi 10 bin TL alan, Temmuz'da da aynı maaşı alacak!

SSK ve BağKur emeklilerinin maaş artışı yüzde 49,25 şeklinde belirlendi. Fakat, söz konusu artış düne kadar e-devlet kayıtlarına yansımadı ve maaşlarının yüzde 49 yerine 37,57’lik oranla güncellenmiş halini gören emeklilerde son maaş artışının seyannen yapılıp yapılmadığı endişesi oluştu.

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Devlet tapuya hissedar mı olacak?

Kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basıldı. Bu kapsamda devlet finansman desteği için harekete geçti. Kulis bilgilere göre devlet yurttaşlara dönüşüm için kredi verecek, karşılığında verdiği kredi oranında dairede hissedar olacak. Daire satılırsa da hissesi oranında satıştan pay alacak.

Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak? İlk evini alacaklar için faiz oranı ne kadar olacak? 

Devlet ilk kez ev alacak vatandaşlara destek sağlayacak. Bu kapsamda ev almak isteyenler destek ödemelerinin detaylarını sorguluyor. Peki, Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak?

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

Emekliler dikkat! e-Devlet'te zamlı maaşlar resmen açıklandı! Hemen tıklayıp, siz de yeni maaşınızı öğrenin!

Emekliler için beklenen zam müjdesi geldi! Emekli maaşlarına yapılan zam oranı resmi olarak açıklandı ve e-devlet'e yansıtıldı. İşte ayrıntılar...

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Yüksek getirisine yüzde 30 oranında devlet katkısı eklenince yıl sonunda Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) yoğun talep adeta patladı.

Euro bölgesinde kamu borcunun GSYH'ye oranı yüzde 94,2'ye erişti!

Euro Bölgesi'nin devlet borcunun Gayri Safi Yurtiçi Hasılaya (GSYİH) oranı bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 94,2 oldu.

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

Açıklanan TÜİK verilerine göre; temmuz ayında tüketici enflasyonu ile spesifik ele alındığında en yüksek reel getiri % 2, 50 oranında Devlet İç Borçlanma Senetleri'nde oldu. Peki, yatırımcısına en çok kaybettiren emtia ne oldu? İşte detaylar…

Merkez Bankası'ndan dolar talimatı! Piyasalar şaşkına döndü

Merkez Bankası, doların yükselmesinin ardından yeni bir adım attı. Merkez Bankası, bankalara yüzde 45 oranında Devlet iç borçlanma senedi tutma zorunluluğu getirdi.

TÜİK Devlet Hesapları verilerini açıkladı!

Genel devlet açığının gayrisafi yurt içi hasılaya (GSHY) oranı geçen yıl için yüzde 4,5 iken, toplam hesap 193 milyar 8 milyon lira açık verdi.

Avrupa Konutları Atakent 4 B'de 0,64 faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı!

Geleceğin Bağdat Caddesi olarak isimlendirilen konumda Avrupa Konutları Atakent 4’ü inşa eden Artaş İnşaat, şimdi de projenin 2. etabı Atakent 4 B’yi satışa çıkardı. Alıcılara, projedeki konutlara 0,64 faiz oranı, 180 ay vade ve 12 ay sonra ödeme avantajlarıyla sahip olma fırsatı sunuluyor.

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'nde yüzde 1 devlet katkısı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Hedeflerimizden biri, işçimizin kazanılmış haklarının geri gitmemesi. Çoğu ülkedeki tamamlayıcı emeklilik sistemlerinde devlet katkısı yok ama biz burada yüzde 1 oranında devlet katkısı koyacağız" dedi.

Oran Atakent Devlet Mahallesi Haberi

Oran Atakent Devlet Mahallesi

Maliye Bakanlığı'nın Oran Atakent Devlet Mahallesi'ndeki lojmanları için TOKİ tarafından açılan ihalede en yüksek teklifi 215 milyon 250 bin lira ile Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ verdi. 

   ...