06 / 05 / 2024

oran konut kule

oran konut kule

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım, eski milletvekili lojmanları arazisinde kalan son parselde residence ve alışveriş merkezi inşaatına başladı

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen Koz Oran projesinde satışlar devam ediyor. Daireler Aralık 2023'te teslim edilecek.

Düşük faiz oranları yeni projeleri raftan indirdi!

Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.64 faiz oranı konut sektörünü de canlandırdı. 0,64 faiz kampanyası kapsamında inşaat firmaları da yeni projelerini raftan indirdi.

0,98 faiz oranı konut satışlarındaki tıkanıklığı çözecek!

Ekonomist'in konuştuğumuz bankacılar, Ziraat Bankası'nın attığı bu adımın sektör açısından olumlu olduğu konusunda görüş birliği içinde. Gümbür gümbür satışların olmasını kimse beklemiyor ama satışlardaki tıkanıklığın bir miktar olsa da çözüleceği görüşü var...

Emlak Konut Oran'daki arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak konut GYO Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Oran ihalesini YP İnşaat kazandı!

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 46 milyon 800 bin TL teklif veren YP İnşaat kazandı..

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu 16 Kasım'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1. oturumu 9 Kasım'da yapılan Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 16 Kasım'da yapılacak. 

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesine 2 firmadan teklif!

Emlak Konut Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yapıldı. İhaleye 2 firmadan teklif geldi.

Konut kira artış oranı Kasım 2017!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre konuttaki kiracıya bu ay ne kadar zam yapılacak? İşte konut kira artış oranı Kasım 2017..

Emlak Konut Çankaya Oran arsa ihalesi 9 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran'da yeni proje inşa edecek. Toplam 20 bin 854 metrekare arsa alanına sahip yeni projenin ihalesi 2 oturumda yapılacak. İhalenin 1. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek. 

Konut kira artış oranı Ekim 2017!

Konut kira sözleşmesi bu ay içinde yenilenen kiracılara ne kadar zam yapılacağı bugün belli oldu. İşte konut kira artış oranı Ekim 2017 ve hesaplama örneği..

Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.82 oranında arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ne göre, Ağustos ayı fiyat artışı, bir önceki aya göre %0.40, geçen yılın aynı dönemine göre ise %4.19 oranında gerçekleşti.

Konut kredisi faiz oranı yüzde 12,9'a çıktı!

TCMB verilerinden derlediği bilgilere göre, konut kredisi faiz oranı yüzde 11,4'ten yüzde 12,9'a çıktı. Böylece son 8 aylık dönemde faizler, konut kredilerinde 150 baz puan arttı.

Konut kira artış oranı Eylül 2017!

Eylül ayında konut kira sözleşmesi yenilenen kiracılara yapılacak zam oranı bugün belli oldu. Peki, kiracıya bu ay ne kadar zam yapılacak?

oran konut kule Haberi

oran konut kule


Ankara’nın en yüksek rakımlı bölgelerinden birinde yapılacak 48 katlı kulenin penthouse dairelerinde oturanlar, Başkenti en üst noktadan izleme şansına sahip olacak. Yeşil bina kriterlerine uygun yapılacak residence ve alışveriş merkezinde oturacaklar, 360 derecelik sanal tur atar gibi bir yanda Eymir ve çevresindeki orman manzarasını, bir yanda Elmadağ'ı, diğer yanda ise Atakule’yi bile tepeden seyredecek.


Konut kulesi ve alışveriş merkezinin mimari tasarımını, aralarında Kanyon ve Sapphire’in de bulunduğu  birçok ödüllü projenin sahibi Tabanlıoğlu Mimarlık yaptı. Ankara’nın en önemli prestij projelerine imza atan Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım, Başkentlilerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir projenin daha inşaatına başladı.


 İTO yatırım, eski milletvekili lojmanları arazisinde kalan son parselde 184 metre yüksekliğinde 48 katlı konut kulesi ile yaklaşık 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 5...