18 / 05 / 2024

Ordu Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü nerede

Ordu Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü nerede

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü Ofisi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı! 

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak... Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı... 

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, ECB'nin vereceği faiz kararı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Euro güne rekorla başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro 10 gün sonra böyle olacak. 

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Avrupa Merkez Bankası temsilcileri resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyinin iki temsilcisi Euro Bölgesi'ndeki enflasyon görünümüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme sonuçlarına göre euronun yönü belli oldu. Euro 20 gün sonra böyle olacak.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart ayındaki faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Karar öncesi bankadan açıklama geldi.  Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak.

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da merak ediyor.  Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Ordu Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü nerede Haberi

Ordu Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü nerede

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü Ofisi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.


Ordu’daki gençlerin gönüllü olarak Avrupa’ya gitmesine imkan sağlayacak olan ve gençlerin kişisel gelişimine, farklı kültürlerle tanışmasına, özgüvenlerinin yükseltilmesine imkan vermeyi amaçlayan Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü Ofisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen açılışa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörü Caner Bayrak, Koordinatör Yardımcısı Erkan Ceran ve davetliler katıldı.


BALKANLIOĞLU: "BARIŞA, KARDEŞLİĞE HİZMET EDEN GÜZEL BİR ÇALIŞMA"


Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü Ofisi’nin açılışında konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, hizmete açılan birimle öğrencilerin Avrupa’ya gidişinin kolaylaştığını ve gençlerin farklı kültürleri öğrenmesine olanak sağlandığını söyledi....