09 / 05 / 2024

ordu golf tesisi mi kurulacak

ordu golf tesisi mi kurulacak

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Ankara'daki 103 adet iş yeri ile İstanbul Silivri'deki golf tesisi kiraya veriliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 103 adet iş yerini, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü de golf tesisini kiraya veriyor. İşte ihale ilanları...

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Ordu yeni spor merkezine kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşaatı süren spor tesisiyle ilgili çalışmaların yüzde 90 seviyesine geldiğini söyledi. Yılmaz, tesisi ay sonunda teslim alacaklarını belirtti.

Ordu'ya 87 milyon TL'lik spor tesisi geliyor!

Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente 87 milyon TL'lik spor tesisi inşa ediyor.

Ordu'ya 87 milyon TL'lik yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kente 87 milyon TL'lik yeni bir spor tesisi kazandırıyor.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

ordu golf tesisi mi kurulacak Haberi

ordu golf tesisi mi kurulacak

Arap yatırımcılar, daha önceden de yaptığı Ordu'daki menkul yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu seferki çok daha büyük bir yatırım...


Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son bir yılı aşkın sürdürülen tanıtım çalışmaları sonunda Arap yatırımcıların Ordu'ya ilgi duymaya başladığını belirterek, 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi. 


Vali Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, son bir yıldır Arap dünyasına yönelik gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarından başarılı sonuçlar aldıklarını belirtti. Özellikle deniz üzerine kurulu havaalanı sayesinde denize, denizden 15 dakika mesafede yaylalara, ormanlara, şelalelere ulaşmanın mümkün hale geldiğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, 'Tanıtım çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Arap...