18 / 05 / 2024

Ordu Gürgentepe tarihi cami

Ordu Gürgentepe tarihi cami

Ordu'nun Gürgentepe ilçesindeki tarihi ahşap cami, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore edilerek yeniden ibadete açılacak.

Altında tüm zamanların rekoru yaşandı!

Altının ons fiyatı, üst üste üçüncü haftasını yükseliş ile tamamlamaya hazırlanırken; ons altın ve gram altın tarihi zirvelerini yenildiği kaydedildi. Gram altın fiyatı ise, dolar/TL'deki artış ile primli. Ons altın fiyatında ise 5 işlem günü tarihi kazanımlar sürerken altın üst üste 3. haftada artı

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Dolar 28 TL olacak dedi, ortalık birbirine girdi!

Döviz kurlarındaki yükseliş, seçim sonrasında haftanın başında yeni bir rekor getirdi. Dolar, 26 TL'yi görerek tarihi bir seviyeye ulaştı ve Prof. Dr. Özgür Demirtaş, endişe verici bir tahminde bulundu: "Dolar: 28'e doğru gidecek. Sonrasını daha sonra tartışalım..."

Aralık ayındaki olası dalgalanmalar Borsa İstanbul'da alım fırsatı olabilir

Borsa İstanbul günü tarihi rekorla tamamlarken Aralık ayında yaşanacak muhtemel dalgalanmaların ve kar satışlarının alım fırsatı olabileceği ifade edildi. Ancak uzmanlar hisse konusunda seçici olunması gerektiğini vurguluyor.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Altını ya da TL'yi bir kenara bırakın! O para biriminde 1 TL'nin bile varsa hemen çekin, herkesi batırdı

Altın ve dolar fiyatlarının gidişatı vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Vatandaşları fazla takip etmediği bir para birimi var. Fakat o para birimine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü son günlerde tarihi bir değer kaybı yaşıyor.

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

TOKİ Ordu'da 170 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gölköy projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Gürgentepe tarihi cami Haberi

Ordu Gürgentepe tarihi cami


Ordu'nun Gürgentepe ilçesindeki tarihi ahşap cami, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore edilerek yeniden ibadete açılacak. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; "Yok olmaya yüz tutmuş bu tarihi camimizi restore ederek gün ışığına çıkarıyoruz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesindeki tarihi ahşap camiyi restore ederek ibadete açacak. Başkan Enver Yılmaz, Eskiköy Mahallesi'ndeki kullanılmayan tarihi ahşap camiyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve caminin restore edilmesi talimatını verdi. 


BAŞKAN YILMAZ’DAN RESTORASYON TALİMATI

Başkan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada ahşap caminin 200 yıllık bir geçmişi olduğunu öğrendiğini belirterek; "Camimiz, aradan geçen yıllar içerisinde maalesef korunamamış ve yok olmaya yüz tutmuş. Şimdi bu camiyi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalara başlayacağız. Arkadaşlarımıza talimatı verdim. Tarihi camimizi restore ederek tarihimize kazandıracağız" şeklinde konuştu.


Tarihi camilerin çok değerli olduğunu ifade eden Başkan Enver...