19 / 05 / 2024

Ordu Kabadüz toki başvuruları başladı mı

Ordu Kabadüz toki başvuruları başladı mı

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe merkezine ve Yokuşdibi Mahallesi'ne toplamda 400 TOKİ konutunun yapılacağını açıkladı. Kaya TOKİ'ye yaptığı proje başvurusundan olumlu sonuç geldiğini bildirdi.

Ordu Kabadüz'de TOKİ başvuruları başladı!

Kabadüz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kabadüz Merkez ve Yokuşdibi Mahallesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan TOKİ evlerine başvuru kayıtlarının başladığı belirtildi.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu'da 170 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gölköy projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 74 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek.

Hamamözü TOKİ kura sonuçları 30 Ekim 2020!

Hamamözü TOKİ kura sonuçları 30 Ekim 2020  haberimizde yer alıyor. İşte Hamamözü TOKİ kura sonuçları 30 Ekim 2020 ve TOKİ Amasya Hamamözü detayları...

Ordu Kabadüz toki başvuruları başladı mı Haberi

Ordu Kabadüz toki başvuruları başladı mı

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe merkezine ve Yokuşdibi Mahallesi'ne toplamda 400 TOKİ konutunun yapılacağını açıkladı. 


Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) yaptığı proje başvurusundan olumlu sonuç geldiğini bildirdi. 


İlçe merkezine 250 konutun, Yokuşdibi Mahallesi'ne 150 konutun yapılacağını belirten Yener Kaya, başvuruların alınmaya başladığını kaydetti. Projeye yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Kaya, 'Tek proje altında ilçe merkezimize ve Yokuşdibi Mahallesi'ne TOKİ konutları yaptırmak için müracaatımızı yaptık. İlçemize yapılacak olan TOKİ konutları için başvuruları almaya başladık. 

Mart ayına kadar da başvuru almaya devam edeceğiz. Şu anda TOKİ konutlarına çok yoğun bir ilgi var. Bu ilginin olması da kısa sürede sınıra ulaşacağını gösteriyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından TOKİ ile sözleşmemizi yapıp, inşaat çalışmalarını başlatacağız." dedi. 


Yener Kaya, başvuruların konut kotasını...