05 / 05 / 2024

Ordu mıpım

Ordu mıpım

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Kadem Bacaksız: Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadem Bacaksız, "Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı, bir oda şemsiyesi altında yasal bir statüye kavuşturulmalı. Bu dönüşüm sektörün pek çok problemini çözecektir." dedi.

Kadem Bacaksız, OMDER Başkanı oldu!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği OMDER yeni yönetimini belirlemek üzere genel kurul yaptı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Kadem Bacaksız yeniden OMDER Başkanı seçildi.

Kadem Bacaksız: Türkiye'de müteahhit fazlalığı var!

Ordu Müteahhitler Odası Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kadem Bacaksız, Türkiye'deki müteahhit sayısının 27 Avrupa ülkesindeki müteahhit sayısından fazla olduğunu, bu durumun kalitesizliği yol açtığını belirterek sektörün disipline edilmesi gerektiğini söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'nun ekonomisi inşaat sektörüyle kalkınacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Balkanlıoğlu, inşaat sektörünün ekonominin sürükleyici unsuru olduğunu ifade etti.

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli artırıldı mı?

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli artırıldı mı? 2014’ün son çeyreğinde sayaç okuma süreleri 2 aya uzarken, EPDK’da, şirketlerin verdiği elektriğin faturasını 2015’e sarkıtıp finans yaratmaya çalıştığı kuşkusu var

Ordu-Giresun Havalimanı açılışına geri sayım başladı!

Dünyada tamamı deniz üzerinde yapılan üçüncü havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılması için geri sayım başladı. Havalimanının Mart ayı sonuna kadar açılması planlanıyor..

Ordu-Giresun Havalimanı için geri sayım başladı!

Dünyada tamamı deniz üzerinde yapılan üçüncü havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılması için geri sayım başladı.Mehmet Cengiz'in “Gururumuz” dediği projenin altyapı işleri, öngörülen zamandan önce tamamlandı.

Gayrimenkul yatırımının püf noktaları!

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin rüyası. Ancak bu rüyanın kabusa dönüşmemesi için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. İşte emlak yatırımının püf noktaları..

Emsan Pıtırcık Çay Saati takımını tanıttı!

Emsan, kadınların her anında yanında olmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli börek, kek ve pastalar ile zenginleşen beş çayı sofralarınız Emsan Pıtırcık Çay Saati Takımı ile keyfe dönüşecek.

'İnşaatı mühürlemek müjde değil ayıp'

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün üzerinde büyük baskı olduğunu belirterek, inşaatların mühürlenmesinin müjde değil, 'bakanlık açısından da sektör açısından da bir ayıp' olduğunu söyledi.

Ordu'da Müze Evi 9 bin 313 turist ağırladı!

ORDU'NUN Ünye Belediyesi Müze Evi'ni, 2014 yılı içerisinde yerli ve yabancı toplam 9 bin 313 turist ziyaret etti. 3 yılda 28 bin 252 gibi önemli ziyaretçi sayısına yaklaştı.

Valioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt ve Mücevherat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Valioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt ve Mücevherat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Süleyman Elmalı Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu.

Ordu mıpım Haberi

Ordu mıpım

Geçtiğimiz yıl Mayıs'ta ilk uçuşun gerçekleştirildiği Ordu-Giresun Havaalanı, beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü. Henüz birinci yılını doldurmadan Türkiye'deki 55 havaalanı arasında ilk 26'ya yerleşen Ordu-Giresun Havaalanı, 10 ayda 330 bin yolcu taşıdı. 3 milyon yolcu kapasiteli havaalanı için bu yıl belirlenen hedef 1 milyon yolcu.


Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen Gayrimenkul fuarı MIPIM'de sorularımızı cevaplandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Giresun Havaalanı'nın çok verimli kullanıldığını ve yolcu kapasitesinin hızla arttığına dikkat çekti.


GÜNDE 16 SEFER DÜZENLENİYOR


Hem Ordu hem Giresun göç veren önemli illerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin ağırlıkta bulunduğu iller olan İstanbul, Ankara ve İzmir ile başlayan yurt içi severlerinin diğer illere de başlanacağını ifade etti. Şu anda günde 16 uçağın iniş-kalkış yaptığı Ordu-Giresun havaalanından Antalya ve...