07 / 05 / 2024

ordu osb

ordu osb

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alan, Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yeri olarak kesinleştirildi.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Ordu'da OSB'lerde istihdam hedefi 30 bin!

Ordu'da yeni kurulacak 3 organize sanayi bölgesiyle istihdam sayısı 30 bine çıkacak.

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Ordu 2. OSB 800 dönüm alan üzerine kurulacak!

Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek olan Ordu 2. OSB 800 dönüm alana sahip olacak.

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

Ünye OSB'nin önündeki engeller kalktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye’de hayata geçirdiği ve 2017 yılında gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye OSB'nin önündeki engellerin kalktığını söyledi.

Ordu'ya 3 yeni OSB kuruluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında ve gündeme dair konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ordu Ünye OSB, 500 dönüm arazi üzerine kurulacak!

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: “Ünye’nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesini 550 dönüm arazi üzerine kuruyoruz. Ayrıca Ordu ve Fatsa ilçemize de OSB yatırımları ile bölgemizde 15 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız." dedi.

Ordu OSB'ye yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemlerden bu yana altyapı sorunu yaşayan Altınordu ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde aşırı ve yoğun yağışlardan kaynaklanan su baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışması başlattı.

Balıkesir ve Ordu'daki OSB'ler 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Son dönemde Balıkesir ve Ordu'da kurulan OSB'ler, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak" dedi.

Ünye OSB'nin yer sorunu çözüldü!

Ünye OSB ile ilgili yer sorununu Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çözdüklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye OSB’yle ilgili 40 yıldır konuşulan bir yeri Büyükşehir Belediyesi olarak biz 2,5 milyon TL ödemek suretiyle aldık" dedi

Ordu Fatsa OSB'nin büyütülmesi için imzalar atıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) bin dönüm büyütülmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Ordu Ünye'ye OSB müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’ne kavuşması için gerekli olan 2.5 milyon liralık paranın Bakanlık hesabına aktarıldığını söyledi.

ordu osb Haberi

ordu osb

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yeri olarak kesinleştirildi.


Ordu 2'nci Organize Sanayi Bölgesi yerinin kesinleşmesiyle ilgili bir açıklamada bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu ve Fatsa Organize Sanayi Bölgelerinin tamamen dolması ve yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin ihtiyacına cevap veremeyecek durumda olması nedeniyle Ordu'da ikinci bir OSB kurulması, Fatsa OSB'nin genişletilmesi ve Ünye ilçesinde yeni bir OSB kurulması ihtiyacını doğduğunu söyledi.


Vali Balkanlıoğlu, "Bu sebeple, Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alana Ordu 2'nci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar...