27 / 04 / 2024

ordu oyun parkları

ordu oyun parkları

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirmeyi planladığı oyun parklarının montajını yapmaya başladı.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

İSPARK'tan çevreci projeler!

İstanbul'un farklı noktalarında yer altına kurulan otoparkların üstü yeşil alan, spor alanları ve oyun parkları şeklinde düzenlenirken, otoparklardaki tabela ve ışıklı işaretçiler, güneş enerjisiyle çalışan çevreci tabelalarla değiştirilmeye başlandı.

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Ordu Büyükşehir'den 19 ilçeye park!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirmeyi planladığı oyun parklarının montajını yapmaya başladı.

Ordu'nun tüm ilçelerine oyun parkı müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin tamamında çocukların çok seveceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği oyun parkları kurmak için proje başlattı.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Kayseri Ziyagökalp Konutları'nın temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak” dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” dedi.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Gebze Belediyesi'nden yeni oyun parkları!

Gebze Belediyesi ilçe genelinde park ve bahçelere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gebze’nin tüm mahallelerinde uygun alan ve parsellerinde yeni park inşa çalışmalarının sürdürüleceğini bildirdi.

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo

ordu oyun parkları Haberi

ordu oyun parkları


Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirmeyi planladığı oyun parklarının montajını yapmaya başladı. Proje kapsamında her ilçeye 2’şer adet oyun grubu ile salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp gibi oyun elemanlarını yerleştirecek olan ekipler, Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda 3 adet oyun grubunu ve Saray Mahallesi Saray Park’ta bulunan oyun gruplarını yenileriyle değiştirdi. Civil Irmağı kıyısındaki çamlık alana ve Cumhuriyet Meydanı’na da 2 adet yeni oyun parkı kurulacak.

 
 ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Oyun parkı projesi dâhilinde 55 adet tren ve kale temalı oyun grubu ile klasik, ahşap ve engelli oyun grubu, 80 adet salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp alındı. Oyun parklarının kurulumuyla ilgili çalışmalara Altınordu ilçesinde başlayan ekipler, sahil alanında Mostar Köprüsü’nün hemen...