07 / 05 / 2024

ordu sanayi kiraları

ordu sanayi kiraları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de Özel Sanayi Sitesi ile ilgili önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek planlama hakkında toplantı yaptı.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Meskenim İnşaat Ve Orman Ürünleri Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskenim İnşaat Ve Orman Ürünleri Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ordu Özdemir tarafından kuruldu.

Sanayi tesislerinde metrekare fiyatları uçuşa geçti!

Yatırım iştahı artan sanayici OSB'lerde yer bulamayınca mevcut sanayi tesislerinde fiyatlar uçuşa geçti. Türkiye'de sanayi binalarının metrekare başına ortalama birim fiyatları yüzde 27, birim kiraları da yüzde 31 yükseldi. Bazı OSB'lerde fiyatların yüzde 100'ü geçtiğine dikkat çekildi.

Sanayi binaları ve depolara pandemi ilgisi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin verilerine göre, yeni sanayi binaları ve depoların yapılması için alınan ruhsatlarda 2020 yılında yüzde 44, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 65 arttı. Depolarda kiralar 1 yıl içinde yüzde 20’ye varan oranda yükseldi.

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Ordu tarafından kuruldu.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri yapılacak!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşlara kira yardımı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada Aybastı ilçesinde heyelan riski nedeniyle evleri boşaltılacak vatandaşların kiralarının karşılanacağını, peşin olarak ödeme yapılacağını bildirdi.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

ordu sanayi kiraları Haberi

ordu sanayi kiraları


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de Özel Sanayi Sitesi ile ilgili önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek planlama hakkında toplantı yaptı.

Başkan Enver Yılmaz’a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Beraberindekilerle birlikte Özel Sanayi Sitesi’nde kahvaltı yapan Başkan Yılmaz, daha sonra tüm iş yerlerini gezerek esnaflarla selamlaştı ve sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından kooperatif binasında Özel Sanayi Sitesi’nin sorunları ile ilgili bir de toplantı yaptı.

 “ALTERNATİF İŞYERLERİ OLMADIĞI İÇİN KİRALAR AŞIRI YÜKSELDİ”

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar; “Sizi buraya esnafımızın sorunu ile ilgili davet ettik....