05 / 05 / 2024

Ordu yatırımları mıpımda

Ordu yatırımları mıpımda

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Gümüş fiyatları yükselirken yatırımcılar merakla gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yantı Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  12 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Vahapoğlu, Barış Gültekin ve Önder Aydemir tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Ordu yatırımları mıpımda Haberi

Ordu yatırımları mıpımda

Geçtiğimiz yıl Mayıs'ta ilk uçuşun gerçekleştirildiği Ordu-Giresun Havaalanı, beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü. Henüz birinci yılını doldurmadan Türkiye'deki 55 havaalanı arasında ilk 26'ya yerleşen Ordu-Giresun Havaalanı, 10 ayda 330 bin yolcu taşıdı. 3 milyon yolcu kapasiteli havaalanı için bu yıl belirlenen hedef 1 milyon yolcu.


Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen Gayrimenkul fuarı MIPIM'de sorularımızı cevaplandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Giresun Havaalanı'nın çok verimli kullanıldığını ve yolcu kapasitesinin hızla arttığına dikkat çekti.


GÜNDE 16 SEFER DÜZENLENİYOR


Hem Ordu hem Giresun göç veren önemli illerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin ağırlıkta bulunduğu iller olan İstanbul, Ankara ve İzmir ile başlayan yurt içi severlerinin diğer illere de başlanacağını ifade etti. Şu anda günde 16 uçağın iniş-kalkış yaptığı Ordu-Giresun havaalanından Antalya ve...