04 / 05 / 2024

ordu yeni yerleşke

ordu yeni yerleşke

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Efirli Mahallesi’nde yaklaşık 40 dönüm alan üzerine inşa edilecek yeni yerleşkede çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Ordu Büyükşehir'den yeni yerleşke!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Efirli Mahallesi’nde kuracağı yerleşke için çalışmalara başlıyor. Başkan Enver Yılmaz, yeni yerleşkenin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Adıyaman'da 16 bin 433 adet deprem konutu sağlam zeminli yeni yerleşim alanında yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, deprem konutları sağlam zeminli yeni yerleşim alanında hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Depremden etkilenen 10 şehirde yeni yerleşim yerleri belirlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini dile getirdi.

Türkiye'nin en yeni ilçesi 150 yılda 7. kez taşınıyor! İşte ilginç olayın detayları

Artvin’de Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı suları altında kalacak olan ilçenin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. 2 bin 654 hak sahibiyle Türkiye'nin en büyük iskan projesinde taşınma işlemi aylar sürecek.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Avrupa ülkelerinden İsrail'e Filistin'deki yerleşimleri genişletme politikasına son vermesi çağrısı!

Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve İngiltere, İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçmesi için çağrı yaptı.

Avrupa Birliği'nden İsrail'e yeni yerleşimleri durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçme çağrısı yaptı.

ordu yeni yerleşke Haberi

ordu yeni yerleşke


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Efirli Mahallesi’nde yaklaşık 40 dönüm alan üzerine inşa edilecek yeni yerleşkede çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, “Durugöl yerleşkesinde bulunan bazı birimleri taşıyacağımız yaklaşık 40 dönümlük alanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

BİNALARIN TEMEL KAZISI YAPILDI

Binaların çelik konstrüksiyon sistemi kullanılarak hızlı bir şekilde yapılacağını söyleyen Başkan Yılmaz, “Betonarme temel üzerine 621 ton yapısal çelik kullanılıp, çelik karkas sistem olarak imal edilecek söz konusu yapıların imalatını hızlı bir şekilde tamamlayarak yeni yerleşkeyi hizmete almayı planlıyoruz. 39 bin 490 m2 proje alanı ve 11 bin 765 m2 inşaat alanından oluşacak yeni yerleşkenin temel kazısı yapıldı, grobetonu döküldü ve izolasyon çalışmasına başlandı. Ana ve ek binanın atölyelerinin temelleri yapılıyor ” şeklinde konuştu.

YENİ YERLEŞKEYE ATÖLYE VE DEPOLAR TAŞINACAK

Yaklaşık 1.500 m2si...