22 / 05 / 2024

Orduda eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor

Orduda eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği yaptı! Son dakika: Siber ve akran zorbalığı müfredata alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullarda seçmeli dersler kapsamına alınan "okul temelli sosyal sorumluluk çalışmaları" alanında siber zorbalık ve akran zorbalığı ile  mücadele etmeyi öğrencilere anlatacağını açıkladı. Yeni müfredat, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onayından geçti. İşte ayrı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Anne babalar müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan son dakika destek açıklaması! 1, 2, 3, 4 çocuğu olanlar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların eğitim alanında ihtiyaçlarının karşılanması için kaynakları kullanmaya devam edeceklerini duyurdu.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı, eğitimcilerin hakkı için öğretmenlere bayram ikramiyesini talep etti. Eğitim alanında büyük bir rol oynayan öğretmenler için bu talebin yerinde olduğu düşünülüyor. Eğitimcilerin hakkı için mücadele eden Eğitim Gücü Sen, adaletli bir talepte bulundu.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

TEB’den Eğitim Harcamalarınıza 400 TL’ye Varan Bonus! Okullar açılınca çok işinize yarayacak

TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1-28 Şubat tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000 TL-50.000 TL arası eğitim ödemesine 200 TL bonus, 50.000TL üzeri eğitim harcamanıza 400 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın!

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Okul terklerini ve ücretsiz öğle yemeği projesini gündemine alan bakanlıktan yazılı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılmasına ilişkin çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Açıklamasını yaptı.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

1 milyonu aşkın öğretmenin beklediği haber Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi! Cuma günü yayımlanacak

Türkiye'de eğitim camiasında 1 milyon 200 bin öğretmen görev yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmelik çalışmalarında son aşamaya gelindiğini duyurdu. Çalışma cuma günü yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Dijital dönüşüm gayrimenkulü de yeniden şekillendirecek!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, gayrimenkul sektöründe, işgücü piyasasında, eğitim alanında değişiklikler olacağını belirtti.

Orduda eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor Haberi

Orduda eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor

Ordu’da eğitim alanında gerçekleşen yatırımlar her geçen gün artış gösteriyor. Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Eğitime önem verdiklerini ve eğitim yatırımlarının artarak devam edeceğini aktaran Karataş, "Ordu genelinde 267 derslikli 11 okul’un, bin 200 kapasiteli 6 pansiyon ve 2 bin 250 kapasiteli 5 spor salonunun inşaatları sürüyor. Hepsinin belli başlı yapım süreleri var, süreleri tamamlandığında yatırımlarımız bitecektir" dedi.

Yapımı devam eden eğitim yatırlarına açıklık getiren Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, şu bilgileri verdi:

"Ordu genelinde devam eden yatırımlarımız, Altınordu ilçesi 24 derslikli TOKİ 2. Etap Kız Meslek Lisesi, 32 derslikli TOKİ 2. Etap İlkoku, 32 derslikli Ünye ilçesi Saraçlı İlk ve Ortaokulu, 200 kapasiteli Korgan İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, 200...