07 / 05 / 2024

Orhan Aydın açıklama

Orhan Aydın açıklama

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

TOKİ'den Aydın'a 206 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın İncirliova'da hayata geçireceği 206 yeni konutun ihalesini 25 Nisan'da gerçekleştirecek.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

TOKİ'den Aydın'a 215 konut ile hükümet konağı!

TOKİ Aydın'ın İncirliova ilçesinde 215 adet konut, Çine ilçesinde ise hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ'den Aydın'a 215 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ, Aydın İncirliova'da 215 adet konut inşa edecek.

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Nurol GYO'dan ara dönem raporların bildirim tarihleri hakkında açıklama!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ara dönem raporların bildirim tarihleri hakkında açıklama yaptı.

Orhan Aydın açıklama Haberi

Orhan Aydın açıklama

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi.

Yatırımcının yanındayız ANKARA Sanayi Odası (ASO) 2. Ve 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, en uygun yatırım koşullarının oluşturulması amacıyla hareket ettiklerini ve imkanlar ölçüsünde sanayicilerin yanında yer aldıklarını söyledi. Ardıç, "Toplam 618 hektar bölge sahasında; 400 hektar sanayi parseli, 57 hektar ağaçlandırma sahası, 39 hektar sağlık koruma bandı, atıksu arıtma tesisi kurulması amacıyla 6,4 hektar, diğer sosyal tesisler ve teknik alanlar için de 115,6 hektar ayrıldı" dedi. 


Ardıç, şöyle konuştu: "Bölgemizin tüm altyapı yatırımları tamamlanmıştır. ASO 2. ve 3. OSB gerek parsel büyüklükleri gerekse katılımcılarımızın yatırım alan ve ölçekleri itibariyle, sektörlerinin önde...