23 / 07 / 2024

Orhan Çakırlar kim

Orhan Çakırlar kim

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Orhan Çakırlar oldu. Peki, Orhan Çakırlar kimdir? Orhan Çakırlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Orhan Çakırlar...

Orhan Pamuk'un Beyoğlu'nda kaçak inşaat mücadelesi: İnşaatın durdurulmasını istedi!

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Beyoğlu’nda 'kaçak olduğunu' ifade edilen inşaat için mücadele ediyor. Pamuk,  inşaatın durdurulmasını ve ruhsatının iptal edilmesini istedi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Edirne'deki tarihi yapılarla ilgili soru önergesi verildi!

Edirne'de bulunan tescilli tarihi yapılara ve bunların restorasyonu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Orhan Çakırlar kim Haberi

Orhan Çakırlar kim

Orhan Çakırlar kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Orhan Çakırlar oldu. Peki, Orhan Çakırlar kimdir? Orhan Çakırlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 


Edirne’de doğan Orhan Çakırlar, Yıldırım Hacı İlbey İlkokulu’nda başladığı eğitim hayatına Edirne Mimar Sinan ortaokulu ve Edirne Sanat Enstitüsü'nde devam etti.


 Hacettepe Üniversitesi'nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. Türkiye'nin önde gelen özel sektör şirketlerinde uzun seneler üst düzey yönetici olarak görev yaparken aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nü bitirdi. 


Edirne ve Balkanlar aşığı olan Orhan Çakırlar, öğretmen İmren Çakırlar ile evli olup,2 çocuk...