05 / 05 / 2024

Orhan Günver

Orhan Günver

Bağdatlı Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Günver tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gökce tarafından kuruldu.

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Ünye Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın ileride mağdur olmamaları için yapı kayıt belgelerini muhakkak almalarını istiyoruz. İmar barışına yanaşmayanlar telafisi mümkün olmayan zararlar görebilir." şeklinde konuştu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

3. havalimanı için ev arayışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanı ile Kemerburgaz ile Göktürk'e olan ilgi arttı. Gül İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Havaalanı çalışanlarının havaalanına en yakın gelişmiş bölge olarak Göktürk ve Kemerburgaz’ı araştırmaya başladıklarını" ifade etti.

Orhan Günver Haberi

Orhan Günver

Bağdatlı Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Günver tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Bağdatlı Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...