04 / 05 / 2024

Orhan Hacıhasanoğlu

Orhan Hacıhasanoğlu

Yaşamla iç içe, yenilikçi ve girişimci eğitim modeli ile topluma hizmet vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Özyeğin Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla, üç ayrı yerel yönetimle güç birliği yapıyor

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hacıhasanoğlu ve Hayriye Azra Hacıhasanoğlu ortaklığında kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Burhan Eker, Orhan Kaplan ve Ömer Hacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Orhan Hacıhasanoğlu Haberi

Orhan Hacıhasanoğlu

Yaşamla iç içe, yenilikçi ve girişimci eğitim modeli ile topluma hizmet vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Özyeğin Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla, üç ayrı yerel yönetimle güç birliği yapıyor. Uluslararası Mimarlar Birliği’nin 2016 yılı için açıkladığı ‘Daha İyi Bir Dünya Tasarla’ temasına paralel olarak Gökçeada, Çekmeköy ve Ayvalık Belediyeleri ile ortak çalışmalarına devam ediyor.


Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Hacıhasanoğlu, ‘Daha İyi Bir Dünya Tasarla’ temasının çerçevesinde, yerel yönetimlerle işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Mimarlığın toplumsal faydası bağlamında, daha iyi bir fiziksel çevrenin oluşturulmasını da amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Hacıhasanoğlu, “Bu kapsamda üniversitemizdeki öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımıyla, üç ayrı yerel yönetimle yaptığımız işbirlikleriyle, bu amaca hizmet eden çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.


YEREL...