05 / 05 / 2024

orhan merih savaşçı

orhan merih savaşçı

Orhan Merih Savaşcı, Borova Yapı Endüstrisi A.Ş'de genel müdürlüğe atandı...  

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentsel dönüşüm hakkında halkı bilgilendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sohbet ettiği vatandaşlara Trabzon' da gerçekleştirilen ve de gerçekleştirilmekte olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu'nun kabri sembolik olarak yenilenebilecek!

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in torunu Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu’nun tahrip edilen kabrinin bulunduğu yerde sembolik bir mezar taşı dikilebilecek. Osmanoğlu’nun kabri Cimetiere de l’Est mezarlığında bulunuyor.

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mimar Orhan Saka kabri başında anılıyor!

Mimar Orhan Saka'nın vefatının 1. yılında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11:00'da Nakkaştepe'deki Kabri başında anılacaktır. Orhan Saka'nın anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Orhan Güner: Kalıcı olabilmek için yenilik şart!

Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, “Uzun ömürlü olmak isteyen ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketler inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir” dedi.

Orhan Düzgün: Turizmdeki avantajlar iyi değerlendirilmeli!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, turizm konusunda Kayseri ve Nevşehir işbirliğinin sağlanması ve her iki ilin turizm imkanlarının entegre edilmesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Düzgün turizm avantajlarının daha iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret e

Savaş Ünsal: En çok KOBİ inşaat sektöründe!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "En çok KOBİ inşaat sektöründe" dedi..

Orhan Aydın: OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Ankara’nın sanayileşmeye OSTİM’le başladığını belirterek, “OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur” diye konuştu.

Orhan Aydın: En uygun yatırım koşulları için sanayicinin yanındayız!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...

Orhan Demirel: Torun Center'daki asansör çıkmaması gereken kata çıktı!

TORUNLAR’ ın Mecidiyeköy’ deki şantiyesinde düşen ve 10 kişinin ölümüne yol açan asansörün sahibi Orhan Demirel asansörün çıkmaması gereken bir kata çıkarıldığını iddia etti...

3'üncü Havalimanı için bankalar kredi savaşına girdi!

Bankalar, 3'üncü Havalimanı'nın finansmanı için adeta savaşa girdi. İş Bankası Genel Müdürü Bali, "Biz teklif verdik ama ondan daha cazip koşullar önerenler olmuş. Süreç devam ediyor" dedi

orhan merih savaşçı Haberi

orhan merih savaşçı

 

Borova Yapı'da alınan yönetim kurulu kararı gereği; Borova Yapı Şantiyeler Koordinatörü, İTÜ 1974 mezunu İnşaat Mühendisi Orhan Savaşcı şirketin genel müdürlüğü görevine atandı.
Borova Yapı'dan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Alınan Yönetim Kurulu Kararı gereği;
Şirketimiz Şantiyeler Koordinatörü, İ.T.Ü. 1974 mezunu İnşaat Mühendisi 1953 doğumlu Sn.Orhan Merih Savaşcı Şirketimiz Genel Müdürlüğü görevine atanmıştır."

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

...