29 / 04 / 2024

Orhangazi çiftlikleri

Orhangazi çiftlikleri

Kısa sürede büyüyen yangına Orhangazi Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık bir saatte kontrol altına alınan yangında 15 koyun telef oldu.Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi aldı.

Bursa Orhangazi'de 14.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Çakırlı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım'da gerçekleştirilecek gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 110 bin 426 TL olarak belirlendi.

Beyttürk Orhangazi projesi Nisan 2017'de satışta!

Beyttürk İnşaat Orhangazi projesini Nisan ayında satışa çıkarıyor. Metrekare fiyatının 2 bin 500 TL'den başladığı projede 900 adet konut bulunuyor.

Orhangazi Belediyesi'nden satılık 19 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Orhangazi'de bulunan 19 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Orhangazi'de 23,7 milyon TL'ye satılık 19 adet gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Akharem, Çeltikçi, Cihanköy, Çakırlı, Dutluca, Muradiye mahallelerinde yer alan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 23 milyon 782 bin 478 TL olarak belirlendi.

Orhangazi Meclisi'nin Kasım toplantısında imar görüşüldü!

Orhangazi Belediye Meclisi, kasım ayı toplantısını yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanan 1/25000 ve 1/5000'lik planlara uygun hale getirilmesi için imar revizyonu yapılması konusu muhalefetin tepkisine sebep oldu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki 4 sorun TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı bir mahallenin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Orhangazi Tüneli, 118 milyon dolara mal oldu!

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Samanlı Dağı delinerek, 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan Orhangazi Tüneli, 3 bin 590 metreyle Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli unvanını taşıyor. Orhangazi Tüneli, yaklaşık 118 milyon dolara mal oldu.

Eskişehir Orhangazi'de yol sorunu çözülüyor!

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi'nde yaşanan yol sorununda çözüme yönelik adımlar attı.

Orhangazi'de 3 yeni TOKİ projesi için adım atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 3 ayrı etapta 1.580 konutun inşa edildiği Orhangazi'de 3 yeni etapta yeni konutlar yapılması için çalışma başlatıldı.

Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yeni Meslek Yüksek Okulu binası açılış için gün sayıyor. Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği, olağan toplantısını yeni MYO binasında yaptı.

Orhangazi Lake 360'da satışlar Mart 2017’de başlıyor!

Tüm bu projelerini Ortadoğu coğrafyasına yönelik gerçekleştiren Beyttürk İnşaat, Orhangazi’de yapacağı 900 konutluk Lake 360 adlı projede tekne turları yapılabilen ve kumsalı olan yapay deniz yapacak.

Bursa Orhangazi'ye yeni semt pazarı!

Bursa TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanı vatandaşların isteğine göre yapılıyor. Orhangazi'de Orkent Semt Pazarı'ndan sonra, TOKİ bölgesi için de bir semt pazarı inşasına başlandı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Orhangazi çiftlikleri Haberi

Orhangazi çiftlikleri

Alınan bilgiye göre, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Turan ve ailesine ait Muradiye Mahallesi'ndeki çiftliğin samanlığında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Kısa sürede büyüyen yangına Orhangazi Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık bir saatte kontrol altına alınan yangında 15 koyun telef oldu.


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi...