05 / 05 / 2024

Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu

Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu

Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu nasıl yapılıyor? İşte konu ile ilgili Taşınmaz malların sınırlandırma, tespit ve kontrol işleri yönetmeliğinde yer alan yasal hükümler...

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Altında herkesin bilmesi gereken rakam! Analistler kan ter içinde kalarak flaş uyarı yaptı! Hemen tıklayıp, öğrenin!

Altın kahini İslam Memiş altında herkesin bilmesi gereken o rakamı, kan ter içinde resmen açıkladı! Memiş; yatırımcılara altın, dolar, euro ve Bitcoin'de flaş uyarılar yaptı. Hemen tıklayıp, öğrenin!

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın.

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dün, yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Yatırımcılar son dakika dolar kuru ilgili uzmanların yorumlarını da takip ediyor. Dolar ile ilgili kritik açıklama yapıldı ve doların 16 gün içinde ne kadar olacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Kripto para piyasasında bugün oldukça hareketli bir gün yaşandı. Bir altcoinin fiyatı gün içerisinde yaklaşık yüzde 60 artarak tüm dünyada şaşkınlık uyandırdı. Peki bu altcoin hangisi ve fiyatı saatler içinde neden bu kadar arttı?

Dolar bu ay içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip edilirken, doların bu ay içinde tam anlamıyla ne kadar olacağı belli oldu. Görenlerin gözleri yuvlarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Doların 26 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

Dolar/TL kuru son durum küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların yönünün nasıl olacağı araştırılırken, 26 gün içinde doların ne kadar olacağı resmen açıklandı. Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Resmen açıklandı! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Milyonlarca kişi dolar için yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi...

Piyasaların Efendisi İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın!

Piyasaların Efendisi olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten çok önemli uyarılar geldi. İslam Memiş aman diyerek uyardı! 2 ay içinde yaptınız yaptınız! Hemen bu açıklamaya bakın...

Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu Haberi

Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu

Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu!

Orman içinde ve dışında kalan özel mülkiyet konu taşınmaz malların sınırlandırma ve tespiti ile ilgili hükümler, Taşınmaz malların sınırlandırma, tespit ve kontrol işleri yönetmeliği kapsamında düzenleniyor.


Yönetmelikte yer alan hükümlere göre, tahdit görmemiş orman sınırları içinde kalan tapulu taşınmaz malların başka bir şart aranmaksızın hak sahipleri adına sınırlandırma ve tespiti yapılıyor.


Orman içinde ve dışında kalan taşınmaz malların kadastrosu;

Madde 16 - Orman içinde ve dışında kalan özel mülkiyet konu taşınmaz malların sınırlandırma ve tespiti aşağıdaki esaslara göre yapılır.


a- Tahdit görmüş Devlet ormanları içinde kalan ve tahdit zabıtlarında da kabul edilmeyen özel mülkiyete konu taşınmaz mallar tapulu olsa dahi kadastroya tabi tutulmaz. (Tapu maliklerinin 10 yıllık dava hakkı saklıdır.)


(3402 Sayılı Kanunun 45/1 ve 2 nci...