09 / 05 / 2024

Örnek Metal yeni fabrika Manisa

Örnek Metal yeni fabrika Manisa

Torna kalıp imalatı ve pres baskı işleriyle yarım asrı aşkın süredir başta metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri olmak üzere ana sanayi firmalarına hizmet veren Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi, Manisa'da yeni bir fabrika kuruyor..

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli konut geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul Bahçeşehir’de konforlu bir yaşamın kapılarını araladığı yeni konut projesi Dekar Şehirbahçe’nin satışlarına başladı. Projenin örnek dairesi de görücüye çıktı.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

2023 yılı yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni asgari ücretin tutarıyla kritik açıklamalarda bulundu.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Timur tarafından kuruldu.

Alya 4 Mevsim ön talep topluyor! Yeni proje!

Modern şehircilik çizgisinde, güvenilir ve örnek alınan şirket vizyonuyla yatırımlarına hız kesmede devam eden BOSS4 Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya 4 Mevsim’de ön talep toplanıyor.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Örnek Metal yeni fabrika Manisa Haberi

Örnek Metal yeni fabrika Manisa

Torna kalıp imalatı ve pres baskı işleriyle yarım asrı aşkın süredir başta metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri olmak üzere ana sanayi firmalarına hizmet veren Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi, Manisa'da yeni bir fabrika kuruyor. İzmir'de pek çok tanınmış firmaya, kuruluşlarından itibaren hizmet vererek kentte sanayinin gelişimine öncülük eden Örnek Makine'nin önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri arasında yurtdışına açılmak davar. 

Manisa'ya yeni bir fabrika yatırımı planladıklarını anlatan Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi Genel Müdürü Hakan Örnekoğlu, Muradiye Sanayi Bölgesi'nde 6 bin 500 metrekare arsa aldıklarını, bu yıl tesis inşaatına başlamayı planladıklarını söyledi. 


Arsayla birlikte tesis maliyetinin 4 milyon TL civarında hesaplandığını belirten Örnekoğlu, "Muradiye Sanayi Bölgesi'nde, şu anki tesisimizin en az iki katı büyüklüğünde bir tesis düşünüyoruz. Tesisin önümüzdeki...