14 / 05 / 2024

Orşaz İnşaat

Orşaz İnşaat

Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Oubı Roueılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

İMKON'DAN yapıların depremden az zarar görmesi için 10 öneri! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yapıların depremden en az zarar görmesi amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin 10 öneri paylaştı.

Azımov İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azımov İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sapargeldi Azımov tarafından kuruldu.

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Ak tarafından kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Orşaz İnşaat Haberi

Orşaz İnşaat

Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Oubı Roueılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.


Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a) Yurt içi ve yurt dışında;konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel,  fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları,sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tasfiyehaneleri, demiryolu, hafif raylı sistemler (yerüstü ve yeraltı metro inşaatı), karayolu, lojmanlar, villa ve villa kentler,  her türlü prefabrik yapılar, hidroelektrik,termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, antrepolar, hava limanları, her türlü spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetleri, inşaat bitim işlerini,...