14 / 05 / 2024

Orta Doğu Fuar merkezine ek bina yapım işi

Orta Doğu Fuar merkezine ek bina yapım işi

Orta Doğu Fuar merkezine ek fuar bina yapım işi 12 Aralık'ta ihaleye çıkarılacak...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

Yapı Fuarı 41. yılında 85 bin 923 ziyaretçiyi ağırladı!

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u bu sene 85 bin 923 kişiyi ağırladı..

Orta Doğu Fuar merkezine ek bina yapım işi Haberi

Orta Doğu Fuar merkezine ek bina yapım işi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin Orta Doğu Fuar merkezine ek fuar bina yapım işi Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı tarafından açık arttırmayla ihale edilecek.


Ek fuar binası yapım işinin ihalesi 12 Aralık 2012 tarihinde saat 13:30'da Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleşecek. 


Detaylı bilgi için