11 / 05 / 2024

Ortaklar OSBnin ne kadar doldu

Ortaklar OSBnin ne kadar doldu

Ortaklar OSB 5 yılda Türkiye'nin önde gelen markalarının akınına uğradı. Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi.

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün bu arsa, ev ya da dükkan olabilir bu malların ortaklarını ifade eden tapu çeşididir. Peki” Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?” İşte detaylar!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Aydemir Akbaş Mecidiyeköy'e taşındı!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş 55 yıllık Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı.  Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu kedileri için 50 bin lira harcayarak ev yaptı.

Aydın'daki 4 lojman, Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüşecek!

Aydın Ortaklar mahallesinde yer alan 4 eski lojman restore edilecek. Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüştürülecek.

Dumankaya'dan ev alanlar ne yapacak?

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konulması ‘Ev alan vatandaşın durumu ne olacak?’ sorusunu akla getirdi.

Kooperatif iflas ederse ne olur?

Kooperatife giren her şahıstan en az bir ortaklık payı alınması gerekir. Bir ortaklık payının değeri 100.000 liradır. Kooperatife giren ortaklar en çok 5 000 pay taahhüt edebilirler. Peki, kooperatif iflas ederse ne olur?

Kooperatife üye olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Kooperatif ortakları genelde aynı mesleği yapan, özellikle de düzenli ve sabit gelirli olanların uzun vadede birikimlerinin adım adım ilerlemesi esasına dayanıyor. Peki, siz de "Kooperatife üye olmak istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Tapu hisse devri için ne gerekli?

Hisseli tapu, gayrimenkule birden fazla kimsenin sahip olması halinde söz konusu oluyor. Hisseli tapuya sahip olunması halinde hisse satışı, diğer ortakların da onayı alınarak yapılabiliyor. Peki, tapu hisse devri için ne gerekli?

TANAP Projesi Ortaklar Anlaşması imzalandı!

BOTAŞ, SOCAR ve BP arasında TANAP Projesi Ortaklar Anlaşması imzalandı. Taner Yıldız:"Bu projenin (TANAP) önüne ekonomikten ziyade siyasi engeller çıkarılmaya çalışıldı ama bu projenin önünde siyasi bir engel olmayacaktır" dedi.

Paydaşlığın giderilmesi davası ne zaman açılamaz?

Paydaşlığın giderilmesi davası, ortaklar arasında çıkan anlaşmazlıkların ve uyuşmazlıkların mahkeme yolu ile ortaklıklarının giderilerek çözülmesi için açılıyor. Peki, paydaşlığın giderilmesi davası ne zaman açılamaz?

Kooperatif kuruluş işlemleri 2015!

Kooperatiflerin kurulması için kanunen 7 ortak olması gerekiyor. Bu sayının tamamlanamaması durumunda kooperatif kurulamıyor. Peki bu sayıyı tamamlayan ortakların ne yapmaları gerekiyor? İşte kooperatif kuruluş işlemleri 2015...

Ortaklar OSBnin ne kadar doldu Haberi

Ortaklar OSBnin ne kadar doldu


Ortaklar OSB'de şuana kadar 23 yatırımcıya yer tahsisi sağlanırken üretim yapan 7 fabrika ekonomiye 1 milyon liralık katkı verdi.  Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi. 


3 BİN KİŞİ ÇALIŞACAK 

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar mahallesinde 2008 yılında altyapı inşaatına başlanan OSB'nin yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiğini kaydeden Çerçioğlu, teşvik kapsamında olunması, havalimanına yakınlık, otoyol, hammadde ve işgücü temin kolaylıklarının yatırımcıya büyük avantajlar sağladığını dile getirdi. Son olarak 2 yatırımcıya daha toplam 45 bin metrekare arsa tahsis edildiğini belirten Çerçioğlu, "Büyükşehir olan kentimize yatırımcıların ilgisi arttı. Türkiye ve dünyanın en gelen markaları yatırım için kentimizi tercih etmeye başladı. OSB'miz imkanlarıyla büyük markaların gözdesi oldu. Yatırımlarla yüzde...