17 / 05 / 2024

Ortaköy Vadi Projesi

Ortaköy Vadi Projesi

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi, 300 dönümlük yeşil alanın korunması için Ortaköy'de 22 trilyon liraya mal olacak ''Ortaköy Vadi Projesi''ni Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirecekmiş.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

TOKİ Çorum Ortaköy'de 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Pasifik Grup'un Ortaköy projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında yer teslimi yapıldı.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Yooistanbul Ortaköy fiyatları!

Say Yapı tarafından hayata geçirilen Yooistanbul projesi 116 rezidans daireden meydana geliyor. Yooistanbul Ortaköy fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Filyos Vadi Projesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

2. Abdülhamit döneminden bu yana bekleyen Filyos projesi hayata geçiyor. Endüstri bölgesi ilan edilen Filyos Vadi Projesi için Başbakan Binali Yıldırım Ekim ayında temel atma törenine gelecek.

Yooistanbul Ortaköy konut fiyatları!

Yooistanbul Ortaköy projesinde daireler Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek. Yooistanbul Ortaköy projesi 116 rezidans daireden meydana geliyor...

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Naim Bilginoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulbaki Kent Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 7 milyon 250 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Yeşil Vadi Projesi, Başbakan Davutoğlu'na sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Yeşil Vadi Projesi"nin yıl ortasında tamamlanacağını ve bu yazdan itibaren iki ilde yaşayan vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Ortaköy Vadi Projesi Haberi

Ortaköy Vadi Projesi



Ortaköy'de vadi yapılıyor


Beşiktaş Belediyesi, yeşil alanın korunması ve sosyal aktiviteler için Ortaköy'de trilyonluk bir projeye imza atıyor


Mustafa KAYA/SHA


    ORTAKÖY'DE atıl durumdaki 300 dönümlük bir arazi, sosyal tesis haline getirilerek İstanbullular'ın hizmetine girecek. Beşiktaş Belediyesi tarafından 22 trilyon liraya mal olacak 'Ortaköy Vadi Projesi', yeşil alanın yok olmasını engellemek ve insanlara sosyal alan yaratmak amacıyla gerçekleştirilecek. Projenin bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.


YAILAŞMA ENGELLENECEK


    Sosyal aktiviteler gerçekleştirmek, yeşil alanı korumak ve yapılaşmanın önüne geçebilmek amacıyla çalışmalara başlayan Beşiktaş Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ortaköy'deki 300 dönümlük alanda mesire ve sosyal tesis alanı yapılmasını kararlaştırdı. Osmanlı döneminde bostan olarak...