24 / 07 / 2024

Oryapark İstanbul hangi firmanın imzasıyla yükseliyor

Oryapark İstanbul hangi firmanın imzasıyla yükseliyor

Daire büyüklüklerinin 81 metrekareden başladığı proje toplam 526 tane daireden oluşuyor. Oryapark Ümraniye Rezidans fiyat listesine göre 1+1 dairelerde 593 bin 908 TL' den başlıyor.

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul'un hangi ilçeleri riskli?

Jeolog ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, peş peşe açıkladı: İstanbul'un hangi ilçeleri riskli? Hemen bu detaylara bakın...

Olası İstanbul depreminde hangi ilçede kaç kişi hayatını kaybedecek? İşte ilçe ilçe can kaybı tahminleri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) olası İstanbul depreminde yaşanması muhtemel İstanbul can kayıpları hakkında yaptığı çalışmayı duyurdu. Peki buna göre olası İstanbul depreminde hangi ilçede ne kadar can kaybı yaşanacak? İşte o rakamlar…

Borsada hareketli dakikalar! Hangi hisseler tavan yaptı, hangileri çakıldı?

Borsa İstanbul BIST 100 endeksinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Güne derin kayıplarla başlayan borsada hangi hisseler tavan yaptı, hangileri çakıldı işte yanıtlar…

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

İşin uzmanı tek tek saydı! Borsada bu sene hangi hisseler öne çıkabilir?

Geçtiğimiz yılı yüzde 200'e yaklaşan getiriyle kapatarak, tarihi bir rekora imza atan İstanbul'da BIST 100 endeksi için yorum yapan uzmanlar, 2023 için ne yazık ki, çok parlak yorumlar yapmadı.Peki bu sene borsada ilgi gören sektörler hangileri olacak, hangi hisseler takip edilmeli?

Yılın ilk halka arzı gerçekleşti, borsaya hangi şirket katıldı, ne kadar talep aldı?

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı gerçekleşti ve borsaya yeni bir şirket daha katıldı. Peki bu şirket hangi sektörde faaliyet gösteriyor ve halka arza gelen talep ne kadar oldu?

2023'te borsada yükseliş sürecek mi? Yatırımcı hangi parametrelere bakacak?

Aralıksız yükselişini sürdüren ve yatırımcı sayısının her hafta düzenli olarak arttığı Borsa İstanbul'u nasıl bir yıl bekliyor? Hangi parametreler etkili olacak?

Depremde İstanbul'un hangi semtleri daha riskli? 

Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem bina dayanıklılığının ne kadar önemli olduğunu bir defa daha ortaya çıkardı. Peki depremde İstanbul'un hangi semtleri daha riskli? 

Borsadan rekor geldi! Hangi hisse kazandırdı hangisi kaybettirdi?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu günü yüzde 1,01 oranda kazançla 3.880,34 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını yapmış oldu. Peki, hangi hisseler yatırımcısına kazandırdı, hangi hisseler kaybettirdi?

İstanbul Balık Hal fiyatları 2022! İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? 14 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık diğer, deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 14 Eylül 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar kaç TL'ye satılıyor? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Oryapark İstanbul hangi firmanın imzasıyla yükseliyor Haberi

Oryapark İstanbul hangi firmanın imzasıyla yükseliyor

Toplam 526 tane daireden meydana gelen projede fiyat listesi evlerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje 36 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.


Oryapark daire tipleri

Projedeki konutlar 1 oda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Oryapark Ümraniye ev alanları

Konut büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 238 metrekareye kadar yükseliyor.


İstanbul Oryapark ortak alanları

Projede sosyal donatı olarak açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, club lounge, spor sahası, parti odaları ve kids club, premium lounge, açık/kapalı otopark bulunuyor.


Oryapark İstanbul hangi firmanın imzasıyla yükseliyor?

Proje Oryataş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Oryapark Evleri ne zaman teslim?

Daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.



Ümraniye Oryapark ödemeleri

Ödeme seçenekleri kapsamında 60 ay vadede vade farksız...