20 / 05 / 2024

Oscar Niemeyer

Oscar Niemeyer

Brezilyalı mimar Oscar Niemeyer, 105'inci doğum gününe sadece 10 gün kala yaşamını yitirdi.

Yukarı Bak filmindeki ev Airbnb'den kiralanabilecek!

2010 yılında 82. Oscar töreninde En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar kazanan Pixar'ın 'Up' (Yukarı Bak) filmindeki ev artık  Airbnb'den kiralanabilecek. 

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Carrefoursa’da Oscar Ankastre Set yüzde 33 indirimde! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa marketler zincirinde küçük ev aletleri ürün gruplarında yüzde 33’e varan indirim fırsatları bulunuyor.  Peki hangi ürünler kaç TL indirimli? İşte detaylar…

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Cate Blanchett 2.5 milyon sterline köy evi aldı!

Oynadığı filmlerle dikkat çeken Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, 2.5 milyon sterline köy evi aldı...

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Ünlü yönetmen Julian Schnabel'in evi satılıyor!

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, Miral, Kelebek ve Dalgıç gibi ünlü filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni Amerikalı ressam ve yönetmen Julian Schnabel'in New York'taki evi 18,5 milyon dolardan satışa çıktı.

Sandra Bullock Georgia'daki evini 34.9 milyon TL'ye satıyor!

Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock, Georgia’da bulunan malikanesini satamayınca, fiyatta indirime gitti. Evin yedi yatak odası ve altı banyosu bulunuyor.

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu’na Çelik Yapılar Oscar’ı!

Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, Avrupa’nın çelik yapılar konusunda bilim Oscar’ı kabul edilen Charles Massonnet Ödülü’nün sahibi oldu.

Jess Bridges Los Angeles'taki evini 7.1 milyon dolara sattı!

Oscar ödüllü oyuncu Jeff Bridges, İspanyol mimarisi tarzındaki evini 7 milyon 995 bin dolara sattı.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

Oscar Niemeyer Haberi

Oscar Niemeyer
Brezilyalı ünlü mimar Oscar Niemeyer, 105'inci doğum gününe sadece 10 gün kala yaşamını yitirdi. Brazilya'da Oscar Niemeyer için 3 gün yas ilan edildi. 104 yaşında yaşamını yitiren Brezilyalı mimar Oscar Niemeyer ABD'nin New York kentindeki BM binasını da...